В реалния живот мъжът може да е с безупречни обноски.

...
В реалния живот мъжът може да е с безупречни обноски.
Коментари Харесай

8 правила на оралния секс

В действителния живот мъжът може да е с безупречни маниери. Възможно е той да е всичко това, което в положителната британска традиция назовават благородник. Но когато нещата опрат до оралната обич (да си го назоваваме напряко – минет), изненадата може да е голяма – мъжете губят всевъзможни задръжки и може да разберете по какъв начин не би си разрешил да се държи и „ елементарен каруцар “.

Вероятно е пристигнало времето за въвеждането на няколко елементарни правила, или в случай че щете – „ етичен кодекс на минета “, с цел да не се стига до обстановки, в които търпението, най-много нейното, е сложено пред тествания. Но, да създадем ангажимента, че същото важи и с противоположен знак.
Правила „ Не “ Никаква еякулация без предизвестие
Никога, при никакви условия и с никакви извинения не се излива сперма в нечия уста. Мъжете не се сещат, само че в случай че желаят да схванат какво е чувството, могат да си създадат опит: напълвате воден револвер и стреляте в гърлото му. Така всеки може да придобие визия, какво е „ да те гръмнат “ без да го очакваш. Не е прелестно, нали? Затова не трябва да се прави, без единодушието на другата страна и е желателно да става след предизвестие.


Никакво гълтане по насила
Има ли какво да се изяснява? Ако на мъжът му се коства, че няма по-прекрасно нещо за една жена от гълтането, дано да си показа обстановка, в която го карат да прави нещо, което му е отвращаващо неприятно. Освен всичко друго, прибягването до насила „ да гълта “, може да провокира противоположната реакция у дамата и тя по-рядко или въобще да престане да му подарява насладата на оралния секс.  
Никакви внезапни и груби „ превишения на скоростта “
По време на орален секс мъжът е свободен да движи бедрата и таза си в такт с дамата, до момента в който се любува. Но в случай че стартира внезапно и жестоко да тъпче пениса си в устата ѝ, нито на нея ѝ става по-приятно, нито на него (особено за него съществува огромен риск: никой не е застрахован от инстинктивните реакции на човек, в чието гърло брутално се навира част от тялото на различен човек. Сетихте се защо иде тирада, нали?). Затова е добре джентълменското държание от негова страна да регистрира и какви са чувствата у дамата.


Никакви просташки похвати
Ако мъжът си мисли, че пред себе си има не жена, а някакво зверче, което може да мачка, да хваща за ушите и да го върти наляво-надясно, то доста бърка. Така не се постъпва. С никого. На тези, които имат потребност от „ зверче “ (във всевъзможни разновидности), препоръчайте уеб сайтове със особено наличие.
Правила „ Да “ „ Да “ на градивната рецензия
Най-добрият метод да накарате човек да се откаже от каквито и да е дейности, е като му съобщите, че се оправя неприятно с тях. Лесният вид за един мъж самичък да се лиши от орални милувки е, да почне да натяква на дамата, че не му харесва по какъв начин се оправя тя. За да се получават нещата по-добре, задоволително е просто да показа какво и по какъв начин му харесва. Същото се отнася и за прекомерното превъзнасяне на уменията на дамата: всяка жена, на която непрекъснато се сипят суперлативи по тематиката, стартира да се пита, дали пък просто не я будалкат?


Категорично „ да “ на хигиената
Уж от детските години всички се учим на това, само че, както демонстрира практиката, не всички помнят и ползват хигиеничните правила през живота си. Никой не може да накара мъж да се обезкосмява, в случай че самичък той не е решил. Но да мине през банята преди началото на полови занимания, е наложително!
Вариантът с „ предварителното “ привършване
Минетът и кунилингусът са съществено занятие, което натоварва лицевите (и не само) мускули. Ако той или тя се изморят и желаят отмора, или напряко продължение на идващия ден, не е нужно партньорката или сътрудникът да мрънкат сопнато, че още не са „ свършили “. Първо, всеки може да измисли и други способи за привършване на започнатото начинание, и второ, случва се от време на време „ да напуснем празненството преди края “.


Твърдо „ да “ за взаимния оргазъм
Хора сме, по един лакомец се крие във всеки от нас. Но в случай че той или тя считат, че нещата завършват с неговия или нейният оргазъм, скоро ще схванат, че егоизмът не е добре да се демонстрира непрекъснато. Приключването на единия при орален секс не значи, че и другият не разчитат на сходни милувки от ответната страна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР