В разпространено видео от техен разговор бившият президент на САЩ

...
В разпространено видео от техен разговор бившият президент на САЩ
Коментари Харесай

Обама с остра критика срещу Тръмп

В публикувано видео от техен диалог някогашният президент на Съединени американски щати Барак Обама  Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в Хавай. Той е първият и кандидат-президентът на Демократическата партия Джо Байдън през днешния ден ожесточиха офанзивите си против президента републиканец Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския и опазиха политиката си по време на пребиваването си в Белия дом, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на АП.

Това беше първата среща очи в очи от началото на коронавирусната пандемия сред Обама и неговия някогашен вицепрезидент Байдън. Видеото от 15 минути е следващият ход на Обама да се включи предизборната акция на Байдън, който се пробва да възроди сполучливата коалиция на Обама.

Джо Байдън дефинира Тръмп като първия президент-расист в историята на Съединени американски щати

В диалога под формата на изявление Обама посочи опита и персоналните качества на Байдън, а събеседникът му изложи причините си против Тръмп. Двамата припомниха признатия по тяхно време закон за здравното обезпечаване и укориха Тръмп, че сее раздори и вражди в обществото още от встъпването си в президентската акция преди четири години. Обама и Байдън остро подлагаха на критика Тръмп за дейностите му по време на пандемията, която до момента е предизвикала гибелта на над 140 хиляди американци. В друга замяна на реплики Обама сподели, че Байдън за разлика от Тръмп е съчувствен човек.

Бившият президент се държеше в началото настрани от първичните избори в Демократическата партия с огромен брой претенденти за номинацията. Но през април, когато Байдън остана единственият претендент, той го поддържа. Миналият месец Обама оглави виртуална акция за набиране на средства за своя някогашен заместител, в която събра 7,5 милиона $ - най-голямата сума от всички акции на щаба на Байдън за набиране на средства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР