В разгара сме на предизборната кампания, една от най-тежките, на

...
В разгара сме на предизборната кампания, една от най-тежките, на
Коментари Харесай

Брутално признание! Скандален аудиозапис разкри мръсните игри в предизборната кампания! Освирепели кандидати за власт в Симитли: Плюем и черним и ще продължим... с писаниците

В разгара сме на предизборната акция, една от най-тежките, на които сме ставали очевидци. Социалните мрежи, работещи като паралелни медии без цензура, се трансфораха в място, където освирепели претенденти за локалната власт не се свенят да изливат завист и ненавист, без надзор и без срам, газейки безпощадно всевъзможни морално-етични правила. Обратно на препоръките на експертите, съгласно които черният пиар не е сполучливата формула към положителния избирателен резултат, тази предизборна акция, сякаш извади най-лошото, а не най-хубавото лице на някои от претендентите за националната обич.

Пример е другояче спокойното и китно Симитли. Възмутени от езика на омразата, жители от там ни изпратиха аудиозапис, на който настояват, че се чува гласът на претендента за общински консултант Павел Стоименов, който доби известност като един от най-ожесточените съперници на претендента за кмет Апостол Апостолов-Поли.

Бруталният звук, предизвикал присъстващи да запишат думите: „ Ние досега единствено плюем…ние досега единствено черним, само че другояче ние няма по какъв начин хората да ви убедим “. Това самопризнание е направено на среща с гласоподаватели, на която разпалено се изяснява, че даже по " принцип да не се прави по този начин ", даже и да е " срещу волята му ", то ще продължи да очерня и са готови още „ писаници “.

Вярно е, че с годините политическият език се изостри, загрубя до нечувани крайности и очевидно това е за сметка на грамотността. В политиката, по пътя към властта, нахлуха всевъзможни индивиди- мошеници, криминалнопроявени видове, измамници, които одобриха, че гласоподавателят е нискоинтелигентен, че има къса памет, и че властта е оня бленуван имунитет, който ще заличи печалното им минало.

Ако на аудиозаписа, който ще чуете по-долу , е гласът на въпросния Павел Стоименов, с думите си той признава, че по пътя към властта се борави с способи, целящи оклеветяване на съперника.

Местните хора, които над 20 години избират единомислещо Апостол Апостолов за кмет, пък разясняват, че с експанзия и завист няма по какъв начин да станеш добър собственик на община, която е образец за дружелюбие и приемливост сред хората.

Името на претендента Павел Стоименов е добре познато, споделят симитличани и напомнят, че единствено преди година същият хвалеше Поли, че като кмет притегля вложители, държи на думата си, а селата в общината са с построено осветяване, улици и тротоари. Също по думите на Стоименов в общината имало „ ред и непорочност “. Думите му са в архива на известна медия.

Кога е откровен Стоименов?! Преди година, когато хвалеше Апостолов или през днешния ден, когато употребява безплатната платформа на обществена мрежа да очерня, ще решат гласоподавателите на 29 октомври.

Вяра Костова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР