В разгара на лятото събрахме 6-те най-добри летни обувки за

...
В разгара на лятото събрахме 6-те най-добри летни обувки за
Коментари Харесай

6 от най-актуалните и удобни обувки, които ще носите през цялото лято

В разгара на лятото събрахме 6-те най-хубави летни обувки за 2023 година, основани на определените от звезди марки от Birkenstock до маратонки Veja. Сандалите Birkenstock са известни със своята съвършена композиция от комфорт и жанр, което ги прави известен избор за летни обувки. Тези сандали са проектирани с характерности, които дават приоритет както на поддръжката на крайници, по този начин и на модата, което ги прави повсеместен вид за всеки мотив.

Сандалите Birkenstock се оферират в огромно многообразие от стилове и дизайни, с цел да дават отговор на разнообразни желания и фешън усети. Със своята безконечна прелест и еластичен дизайн, сандалите Birkenstock се трансфораха в главен детайл в летните дрешници.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Iz (@vedi_by_iz)

 

Маратонките Veja са освен стилни, само че и известни със своя ангажимент към етичните индустриални практики. Тези маратонки са направени от екологични материали, като органически памук, рециклирани пластмасови бутилки и див каучук, произхождащ от тропическите гори на Амазонка. Veja се гордее, че работи непосредствено с дребни фермери и кооперации, с цел да обезпечи обективни заплати и безвредни условия на труд за своите служащи. Избирайки маратонки Veja, потребителите могат да се усещат добре в поддръжка на марка, която дава приоритет на устойчивостта и обществената отговорност.

Един от неповторимите дизайнерски детайли на маратонките Veja е тяхната минималистична хармония. С изчистени линии и елементарни, само че привличащи вниманието елементи, тези маратонки могат без изпитание да повдигнат всеки летен тоалет. Независимо дали става дума за емблематичното V лого или потреблението на контрастиращи цветове и текстури, маратонките Veja оферират съвременен и повсеместен вид за тези, които желаят да създадат усещане с обувките си.

Независимо дали разглеждате нов град, отивате на плажа или просто изпълнявате задания, маратонките Veja са благонадежден и моден избор, който ще ви обезпечи комфорт през целия ден.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Molly Paris (@mollyparisstyle)

 

Superga е марка, известна със своите типичен маратонки, които имат безконечна прелест. Тези маратонки са универсални и могат да се комбинират с разнообразни летни тоалети, от рокли до къси дънкови панталонки. Те оферират по едно и също време комфорт и жанр, което ги прави известен избор за тези, които търсят сладки и комфортни обувки за лятото. 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Catherine Middleton, Princess of Wales and future Queen (@princessofwales2022)

 

Сандалите Tkees са различен вид за стилни и минималистични обувки за лятото. Тези сандали са известни със своя грациозен и обикновен дизайн, постоянно с тънки каишки и неутрални цветове. Те са идеални за тези, които избират по-скромен външен тип, само че въпреки всичко желаят да се усещат комфортно и съвременни. Сандалите Tkees са леки и имат регулируеми презрамки, позволявайки адаптивно нагласяване, което придава на краката ви нежна прегръдка. Независимо дали се разхождате по плажа или изследвате нов град, сандалите Tkees са благонадежден избор за комфорт през целия ден.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Sofia Grau Morgan (@shecomesincolors)

 

Маратонките Hoka са страховит вид за тези, които желаят да съчетаят комфорт и успеваемост през дейните летни дни. Hoka е марка, профилирана в основаването на обувки за тичане и спортни обувки с в допълнение омекотяване и поддръжка. Маратонките са проектирани да обезпечат оптимален комфорт и непоклатимост, което ги прави идеални за дълги разходки, походи или всевъзможни други действия навън.

Еспадрилите Castaner са класическа лятна обувка, която в никакъв случай не излиза от мода. Тези обувки са известни със своите тъкани подметки от юта и платнена горна част, създавайки нехаен и безпроблемно изящен тип. Еспадрилите Castaner са комфортни и дишащи, което ги прави идеални за топлите летни дни.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Daphné Moreau (Mode&TheCity) (@daphnemoreau)

 

Независимо дали търсите безконечна и универсална маратонка, минималистичен и моден сандал, комфортна и поддържаща спортна обувка или класическа и дишаща еспадрила, изберете тези обувки, които ще ви вършат щастливи през цялото лято.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР