В разгара на абитуриентските балове сме, а доста от нас

...
В разгара на абитуриентските балове сме, а доста от нас
Коментари Харесай

Миро сподели уникален кадър от абитуриентския си бал

В разгара на абитуриентските балове сме, а много от нас си спомнят с носталгия точно за тези вълнуващи за всеки младеж дни. Някои пазят топли мемоари, други не толкоз, а трети даже не се сещат на коя дата са чествали завършването си. По това време на годината в обществените мрежи постоянно се появяват остарели фотоси на известните персони, които те споделят от своята бална вечер, описват от канала във.

Баловете през 80-те и 90-те години нямат доста общо с пищността и разточителността на днешните занимания, само че пък всяко нещо с времето си. Именно Миро припомня за далечната 1994 година Певецът показа забавна фотография от абитуриентската си вечер, на която наподобява изцяло неразпознаваем. Компания му прави и негова съученичка, облечена с тъмна рокля.

Миро е много по-слаб на фрагмента, с буйна руса коса и облечен в ярък панталон, бяла риза, а обувките и коланът са напълно съчетани в звук.

Скоро Миро показа напълно нов албум, който носи заглавието "Мироглед ". Той се приема добре от почитателите, а артистът ще ги зарадва с още сингли, за които дава обещание, че ще оставят отпечатък.

Освен с музиката си, Миро се отличава и с доста добър външен тип напоследък, а това се дължи на няколко неща - Господ и с помощта на това, че в този момент живее друг живот, съобщи артистът пред "На кафе ". Той показа, че тренира всекидневно и е заличил един доста нездравословен метод на живот, обвързван с алкохолната взаимозависимост.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Стефке, повече няма да мия чинии в тая къща! - Ооо...ще миеш, Пешо, и песни ще пееш! - Абе, може и да мия, но… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниАбитуриентите трябвало да честват край крайбрежията на ТурцияСъдебни документи показват, че компанията е желала да затрудни потребителитеХристо беше регистриран като първата най-млада жертва на ковид у насКакво са коментирали европейски водачи по време на изключителната среща на върха преди седмица в БрюкселТемата разяснява ръководителят на Съюза на артистите Христо МутафчиевАнализът навежда учените към изцяло ново разбиранеЖителите на " Симеоново " години наред чакат решение на проблемаСлава Рачева, Кака Лара, Графа, Бате Енчо и Криско върнаха феновете на NOVA към обичани спомениГовори се шпионирани високопоставени представители, в това число Ангела МеркелСемейството ще търси обезщетениеЗащо полетът от Дъблин за Краков е спрял в БерлинИзчезват здания, свързани с републиканското минало на страната. И изникват нови - по усета на ЕрдоганПредложението към момента се разисква, само че е доста евентуално да бъде признато. Ще визира електрическите автомобили под $80 000.С какво време ще посрещнем месец юни

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР