В Районен съд – Кюстендил са образувани за разглеждане 25

...
В Районен съд – Кюстендил са образувани за разглеждане 25
Коментари Харесай

РС – Кюстендил е наложил наказания за кражба на 31 лица, за държане на наркотици са осъдени 25 подсъдими

В Районен съд – Кюстендил са формирани за разглеждане 25 наказателни каузи от общ темперамент с предмет – кражба, през миналата 2022 година.

За закононарушение по член 194 от Наказателен кодекс са наказани 6 души, по член 195 от Наказателен кодекс – 9 и по член 196 за кражба, която съставлява рисков рецидив са наложени санкции на 16 подсъдими, като за 12 от тях наказването е „ отнемане от независимост “.

През 2021 година, новообразуваните каузи с предмет – кражба в Районен съд – Кюстендил също са били 25 на брой. 36 подсъдими са получили санкции „ отнемане от независимост “, като за 6 от тях то е било условно. Двама са с наказване „ пробация “

През 2022 година, в районен съд – Кюстендил са формирани 27 каузи с предмет – придобиване и държане на наркотични субстанции, като за съпоставяне през 2021 година тези каузи са били 35. Ефективно наказване „ отнемане от независимост “ е наложено на 4- ма подсъдими, 10 са с условно наказване „ отнемане от независимост “, двама са с „ пробация “, един / непълнолетен/ с „ публично неодобрение “ и на 8 подсъдими е наложено наказване „ санкция “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР