В рамките на изминалия ден са установени общо 21 водачи,

...
В рамките на изминалия ден са установени общо 21 водачи,
Коментари Харесай

Не спират! Нова порция пияни и дрогирани заловиха полицаите

В рамките на миналия ден са открити общо 21 водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол – деветима от тях са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 12 - с над 1,2 на 1000, а един е отказал тестване, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат 11 водачи, шестима са отказали да бъдат тествани. 

В рамките на разпоредената профилирана полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата  са тествани 8465 моторни транспортни средства. Извършен е надзор на 10969 водачи и пасажери. Съставени са 2299 фиша и 641 акта за открити административни нарушавания. Акцент в акцията е недопускане на ръководство от водачи, използвали алкохол, наркотични субстанции и/или техни аналози, както и ръководство на моторни транспортни средства от неправоспособни водачи. 

Данните са междинни и в тях са включени резултати, систематизирани до 16 часа.

Двама души са починали при 24 тежки произшествия в страната през миналото денонощие, оповестиха по-рано от Министерство на вътрешните работи на своя  сайт. Пострадали са 32 души. В София са регистрирани две тежки и 35 леки произшествия, при които има двама ранени.

От началото на май жертвите при произшествия у нас са 32. Пострадали са 461 души.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР