В рамките на броени часове исперихските полицаи са разкрили извършителите

...
В рамките на броени часове исперихските полицаи са разкрили извършителите
Коментари Харесай

В рамките на часове: Трима са задържани за грабеж в Разградско

В рамките на броени часове исперихските служители на реда са разкрили причинителите на обир , оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград, уточнявайки, че са били задържани трима души от село Вазово, надлежно на 21, 19 и 18 години .

Потърпевшият е 38-годишен мъж от село Вокил . Около 21:30 часа на 9 октомври той е пътувал с лек автомобил „ БМВ “, ръководен от лице, с което се срещнал във Фейсбук, по правата сред селата Окорш и Тодорово. На към 900 метра след табелата за завършек на община Дулово ги застигнал автомобил, който им препречил пътя . От него слезли двама мъже с маски на главите и със мощ и закани му лишили 4 броя златни ланци, 4 мъжки златни пръстена и сумата от 500 лв. – всичко на обща стойност 8500 лв. .

В хода на започнатите незабавни целенасочени оперативно-издирвателни дейности , съгласувани с разградския областен прокурор, е било открито, че инкриминираните движимости са оставени в разнообразни заложни къщи и златарски ателиета на територията на Шумен. Иззети са по досъдебно произвеждане със съдействието на чиновници от ОДМВР-Шумен.

Задържаните причинители на грабежа са престъпно непроявени . Продължава работата по следствие и документиране на престъпното действие. Води се досъдебно произвеждане.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР