В работен режим – така Орландо Блум посрещна 42-ия си

...
В работен режим – така Орландо Блум посрещна 42-ия си
Коментари Харесай

Орландо Блум поля 42 на снимачния сет

В работен режим – по този начин Орландо Блум посрещна 42-ия си рожден ден. Звездата, която преди месеци снима The Outpost в България, пусна собствен кадър от снимачната площадка точно на празника си, където компания по традиция му прави кученцето му Майти. Какво е заглавието на идващия му план обаче по този начин и не стана ясно.

„ Благодарен съм и от позиция на отминаващото време, в действителност мога да усещам, че възрастта е единствено число, което не ни дефинира. Ние сме, в действителност, резултат от нашите лични избори, от изговорените думи, от мислите ни и от дейностите ни. Да избираме мъдро – това дублирам по едно и също време на себе си и на сина си. Честит ни празник на мен и моя правилен приятел “, написа екранният карибски корсар в обществените мрежи.

С умилително известие във връзка рождения му ден се разписа и половинката му – поп звездата Кейти Пери. „ Честит 42-и рожден ден на най-милия и най-сладкия мъж, с който съм имала късмет да извозвам време “, гласи поздравът на изпълнителката на Roar.

Двамата не стопират да радват почитателите си със закачливи постове в обществените мрежи. Според клюки, които датират още от края на предходната година пък двамата напълно скоро ще се разходят до олтара. Влюбените обаче към момента мълчат по отношение на истинността на тези спекулации.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР