В проектът, озаглавен Рула френския мултимедиен артист Annastassia Elias изгражда

...
В проектът, озаглавен Рула френския мултимедиен артист Annastassia Elias изгражда
Коментари Харесай

Големи светове в малки рула от тоалетна хартия

В планът, озаглавен " Рула " френския мултимедиен актьор Annastassia Elias построява дребен свят в рула от тоалетна хартия. Осветени откъм гърба, нейните възхитителни картонени подиуми наподобяват като фотоси от тайнствена работа на кукловодство в сянка. С помощта на парче отпадък, даже досадните ритуали на домашния живот са издигнати до сферата на високото изкуство.

Хванати сред кръглите границите на рулото от тоалетна хартия, образните разкази на Elias обгръщат времето и пространството.

Всеки спортен кон или динозавър са направени от нарязани части хартия, които споделят цвят със самата гола ролка. Художникът избира не да рисува или ролките, или сцените, които се появяват от вътре в тях, което разрешава на текстурираните оттенъци на хартията да се поддържа единна кръговост в мъничкия свят.
Конете се движат в кръгове, изтощен мъж и магарето му, които намаляват главите си в безсилие, наподобява поемат в дълъг и изтощителен път напред по пътека, която ще ги докара до самото начало...

В изкуството на Annastassia Elias можем да открием секрети вселени, налични единствено за тези с детско въображение и жадност за завършения.

Проектът " Рула " сега се намира в Националният музей на Сингапур и ще бъде наличен за необятна аудитория до 3-ти август, 2014.

 01

 1

    3    4

 26

 6     5

 27

 8      7

 28

 9      10

 29

 11     12

 14     13

 15      16

 17      18

 20      19

 22       21

 23

 24     21

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР