„В продължение на часове отвлеченият бургазлия е бил систематично пребиван.

...
„В продължение на часове отвлеченият бургазлия е бил систематично пребиван.
Коментари Харесай

Заплашвали бургазлията, че ще му отрежат пръстите с лозарска ножица

„ В продължение на часове отвлеченият бургазлия е бил систематично пребиван. Спрямо него е оказвано огромно принуждение. Бил е заплашван, че ще му бъдат отрязани пръстите с лозарска ножица”, заяви заместник-ръководителят на апелативната прокуратура в Бургас Йовита Григорова пред NOVA.

Така похитителите му са взели от него 200 лв., два телефона и две банкови карти. „ Технически проблем е осуетил изтеглянето на по-голяма сума от сметките му”, заяви Йовита Григорова.

В четвъртък стана ясно, че 30-годишен мъж от Бургас е бил похитен, обичай и унизен в продължение на близо две денонощия. Това се е случило в частен дом, където бил поканен на посетители от жена, с която се срещнали в интернет. ​По специалност мъжът е водач на камион в чужбина и имал спестявания. От вечерта на 8 септември до 32 часа изтезания по-късно мъжът е качен в багажника на личния му автомобил. Оставен е край пътя в местността "Карандила ".

За отвличането и насилието са упрекнати двама - 30-годишната жена от Сливен - Диана Куртева и малко по-възрастния Станислав Стоянов. Ако бъде потвърдена виновността им, могат да бъдат наказани на до 12 години затвор. Диана Куртева и Станислав Стоянов към този момент остават в ареста. По случая има и трети арестуван, само че към момента не е ясно дали ще му бъде повдигнато обвиняване. Задържаната жена е наркозависима.

Има данни, че той й е предоставял средства през това време, в което са се познавали.
 Диана Куртева Диана Куртева
В началото на годината Диана се срещнала с бургазлията в интернет. След диалозите последвала и среща в Бургас. Миналият петък той бил поканен в Сливен, в къща, чийто адрес показала Диана. Скарали се и в стаята влезнали двама мъже с маски и го пребили грубо.

"Той е бил вързан със "свински опашки ", било му е поставено тиксо на устата, с цел да не вика, да не притегля вниманието на близките. Има информация, че в прочут интервал от време е бил и с качулка на главата,за да не гледа ", заяви заместник-ръководителят на апелативната прокуратура в Бургас Йовита Григорова.

"Мъжът безусловно няма крепко място по тялото ", изясни ръководителят на апелативната прокуратура Любомир Петров.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР