Маневра на млад шофьор с джип предизвика серия от въпроси.Снимки

...
Маневра на млад шофьор с джип предизвика серия от въпроси.Снимки
Коментари Харесай

Постъпката на шофьор предизвика въпроси в Пловдив СНИМКИ

Маневра на млад водач с джип провокира серия от въпроси.

Снимки демонстрират лидера, който е разположил возилото си директно до магазин в Пловдив - при кръстовището на ул. " Тодор Г. Влайков " и " Лев Толстой " в кв. " Каменица ". Колата е с пуснати спешни светлини, обаче се намира на под метър от пешеходна пътека, като безусловно се намира насрещното на  кварталното кръстовище. Случката от тъмната част на денонощието е публикувана в пловдивски групи в обществената мрежа Фейсбук, а реакциите на пловдивчани не закъсняват.

Някои се чудят дали лидерът не е не запомнил разпоредбите за придвижване, други считат, че може де е бил застигнат от повреда. Пловдивчани обаче намират маневрата за неприемлива, като означават, че по този метод се понижава видимостта към " зебрата " и се затрудняват останалите водачи.

Вижте някои от реакциите, провокирани от случката:

" Айде в този момент детайлности. Малко в кръстовището, леко в насрещното. Ако беше спрял и на пешеходната, щеше да е топ.
Шегата настрани, такова несъответстващо държание на пътя е сериозна причина за ПТП. Дано се замислят той и негоподобните ", написа Антония Я.

" Тук не опират нещата до книжките, а до безочливост и безмисловна активност. Държавата ясно потвърждава в 21-ви век, че разпоредбите и законите можеш да ги прескачаш безнаказано и маса нагли хора се възползват ", твърди Дейвид А.

" Покрай този магазин е Дивия запад, всеки си стопира където завърне, от блоковете пресичат все едно са на село, а пред тая пешеходна пътека постоянно има спрял автомобил ", разказва Димко П.

" Въпрос на време е да има случай! Никаква видимост няма ", добавя Свилен И.

Снимки: Don Angelo

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР