В продължение на 20 години руските служби помогнаха на Путин

...
В продължение на 20 години руските служби помогнаха на Путин
Коментари Харесай

Разкритие! КГБ е прочело присъдата на Путин

В продължение на 20 години съветските служби помогнаха на Путин да остане на власт, в този момент те се притесняват, че той се трансформира в опасност за тях, споделят осведомени.

Мария Дмитриева съумява да избяга от Русия през Северна Африка до Париж, където подава молба за политическо леговище. Тя не може да понася протичащото се в родината ѝповече. " Искам убийствата да спрат. Не желая хората в Украйна да не престават да умират, не желая и руснаци да умират ". 31-годишната жена е доктор. Казва, че е работила за три от съветските служби за сигурност - последно за ФСБ. Войната в Украйна обаче я кара да обърне тил на страната си.
-->
Много хора във ФСБ считат, че войната към този момент е изгубена, споделя тя. Неведнъж ѝ се е налагало да преглежда недоволни чиновници, които са ѝ разказвали, че желаят да се махнат. " Казваха, че са изморени. Но не напускаш ФСБ просто ей по този начин. Това е доста уважавана работа, до която доста мъчно се стига. И в случай че трима млади чиновници изоставен в границите на един месец, това значи, че те са срещу системата ".

Дмитриева има вяра, че хората от службите за сигурност се опасяват, че един ден ще бъдат преследвани за осъществените закононарушения по време на войната, която Русия води в Украйна. Твърденията на Дмитриева не могат да бъдат доказани от самостоятелен източник. Тя обаче дава документи, свързани с работата ѝ за службите.

Политологът Герхард Мангот от Университета в Инсбрук счита, че е изцяло допустимо оценката на Дмитриева да е достоверна. " Знам от свои източници, че на високите равнища на ФСБ към този момент се задава въпросът какво са склонни да жертват, с цел да реализиран победа в Украйна. Броят на тези, които се тормозят, че Русия ще загуби войната, също се усилва ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР