в продължават да се разрастват. Десетки огнеборци и доброволци са

...
в продължават да се разрастват. Десетки огнеборци и доброволци са
Коментари Харесай

Пожарите в Калифорния: Ранени пожарникари и доброволци при спасители операции

в не престават да се разрастват. Десетки огнеборци и доброволци са ранени при избавителни акции, евакуации или гасене на огнища.
Преди това националната армия осведоми за спасяването на повече от 150 души от горски пожар в националния парк „ Сиера ”, осведоми ТАСС.
 Евакуация поради пожарите в Калифорния, няма потърпевши българи (ВИДЕО) Евакуация поради пожарите в Калифорния, няма потърпевши българи (ВИДЕО)
Хиляди се изтеглят от Северна Калифорния поради неконтролируемите горски пожари в региона. Властите оповестяват и за видяни няколко о...
Четиринадесет души, в това число пожарникари, получиха изгаряния или отравяне с въглероден окис при гасенето на огромен естествен пожар в Калифорния, оповестиха международните осведомителни организации, базирайки се на Службата по горите на Съединени американски щати.
Според нея три от жертвите са били трансферирани със аероплан в болница във Фресно. Състоянието на един потърпевш се прави оценка като сериозно.
Както осведоми губернаторът на Калифорния, общата повърхност на горските пожари тази година в Калифорния се е нараснала до към 930,700 хектара. Тази цифра е рекордно висока в историята на щата - предходният връх беше подложен през 2018 година, когато се възпламениха 793,200 хектара. Пожарната организира такива калкулации от 1987 година.
Температурите в Лос Анджелис доближиха 49,4 градуса по Целзий в неделя. Според Националната метеорологична работа на Съединени американски щати това е топлинен връх за града.
 Нов огромен горски пожар избухна в Калифорния Нов огромен горски пожар избухна в Калифорния
Стотици пожарникари се борят с подклаждан от мощния вятър горски пожар, който се разрасна и излезе отвън контрола покрай Санта Барбар...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР