В Приморско откриха клуб на името на Стефан Иванов, трикратен

...
В Приморско откриха клуб на името на Стефан Иванов, трикратен
Коментари Харесай

В Приморско откриха клуб на името на трикратен европейски шампион по борба

В Приморско откриха клуб на името на Стефан Иванов, троент европейски първенец в свободната битка , оповестиха от БФ Борба. В клуба към този момент има 25 деца, като най-малките са първокласници. Тренировките ще бъдат в залата на локалната гимназия „ Никола Вапцаров “.

„ Засега заниманията ще бъдат на един тепих. Но децата станат ли повече, има накъде да се разтеглим “, сподели треньорът Тодор Буналов.

Клубът бе открит кмета на курортния град Димитър Германов . На церемонията участваха самият патрон Стефан Иванов; Александър Томов, петкратен международен и пет пъти европейски шампион; Руси Петров, международен шампион; Стефан Георгиев, президент на един от най-големите клубове у нас „ Черноморец “ /Бургас/; Стефан Стругаров, доктор на националния ни тим за дами.

Още в деня на откриването малчуганите направиха и открита подготовка . От управлението на клуба се надяват с новата образователна година и искащите да упражняват битка да станат двойно по-голям. Още повече, че спортът е един от най-популярните край морето.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР