В превозното средство имало едва две свободни места, на последната

...
В превозното средство имало едва две свободни места, на последната
Коментари Харесай

Цяла България Ври И Кипи, Не И Това! Дърт Педофил Нападна Детенце В Автобуса Пред Хората!

В транспортното средство имало едвам две свободни места, на последната редица в рейса. На крайните седалки пък стояли двама мъже, единият бил на към 40 години и държал бира в ръка, а другият към 80. Децата били настанени до тях.

Малко откакто рейсът потеглил, възрастният мъж заговорил момиченцето, а ръката му докоснала бедрото й. Детето помислило, че досегът е инцидентен и траяло да си играе на телефона. Тогава старецът я погалил по косата и й споделил, че е доста хубава. В един миг обаче ръката му се спуснала и сграбчила дясната гръд на детето, което извикало от болежка, а старецът я успокоил, че повече няма да я стиска. След няколко минути опипването по гърдите траяло. Детето се отдръпнало колкото може по-встрани и позвънило на майка си. От боязън мъжът да не разбере какво й споделя, тя почнала да приказва на британски. Майката я посъветвала да отиде незабавно при водача, само че детето отказало от терзание да опише за случилото се. Тогава майката се обадила на водача и притежателя на компанията. Пет минути след диалога лидерът почнал да гледа в огледалото за назад виждане какво се случва на последните седалки, разказало детето. Бащата на притежателя на транспортното средство също пътувал в него и станал да ревизира обстановката. Той отишъл до тях и попитал дали всичко е наред. Получил одобрителен отговор от възрастния мъж. По-младият чужд мъж на последния ред седалки към този момент бил слязъл на своята спирка.

Малко по-късно опипването продължило-и по гърдите, и по бедрата на детето. Докато момиченцето не слязло дружно с братчето си в селото на баба си. Там незабавно се обадило на майка си, която била потърсила за подпомагане районния контрольор. Още на идващия ден родителите отишли в РУ-Ардино, където подали тъжба. Възрастният мъж бил арестуван. Той е на 78 години, разведен, живеел в ардинско село.

Пенсионерът направи признания в съда в Ардино. Той бе приет за отговорен в осъществяване на дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление с лице ненавършило 14 години.

За действието си той получи години и четири месеца „ отнемане от независимост ”. Наказанието обаче бе отсрочено с 3-годишен изпитателен период.

Родителите на момиченцето желаеха обезщетение в размер на 10 000 лв.. Претенцията им бе почетена в размер на 3 000 лв..
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР