В пресклуба на БТА в Плевен Политическа коалиция Синя България

...
В пресклуба на БТА в Плевен Политическа коалиция Синя България
Коментари Харесай

Синя България

В пресклуба на Българска телеграфна агенция в Плевен Политическа коалиция " Синя България " показа кандидатската листа за народни представители на " Синя България " за 15 МИР – Плевен, както и собствен претендент в листата за Европейски парламент на обединението от Плевен.



Водачът на листата Иван Петков осведоми, че разширението на обединението продължава като част от нея към този момент е „ Земеделски национален цъюз “, „ Съюзът на репресираните след 9-ти септември 1944 година “, както и други публични организации и обособени персони.

Иван Петков ще бъде и част от листата със 17 претенденти за Европейския парламент от Коалиция „ Синя България “, в която той е на 13-та позиция.

" Като представител от Плевен за европейските избори си слагам за цел да не разрешаваме повече България да е неравноправен член на Европейския съюз.

Не може някой от ръководещите да споделя, че началниците в Брюксел ще вземат решение какво да се случва с нас. Ако от „ Синя България “ излъчим европейски депутати, концепцията ще бъде България да не бъде разменна монета и в европейски проект да не се стига до нова „ Ялта “, сподели Петков.



Той разгласи, че коалиция " Синя България " се явява в идните избори на 9-ти юнис цялостна листа, в която са включенихора с опит, познати в града и района, както имлади експерти.

Иван Петков изясни, че измежду акцентите на " Синя България " в акцията за националните избори е консолидираното наинтереса на бизнеса, отбраната на християнските полезности, оправянето с демографската рецесия и връщането на младежите от чужбина.

За това, по какъв начин ще подходят в осъществяването на съответни обекти в плевенския район, за които от години вървят обещания, само че липсва развиване, Иван Петков сподели:

" Гарантът за реализирането на обещанията е личността и надлежно това са хората, които ще влязат в ръководството. Затова задачата ни в нашата акция е да потвърдим, че ние сме поредни. Преди всичко е належащо да бъде отстояван ползата на българския гласоподавател, тъй като в нашия патламент ние сме български народни представители. Аз не мисля, че огромна част сега от определените народни представители са в действителност лицето на българския жител ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР