В пресклуба на БТА в Плевен, кандидатът за кмет на

...
В пресклуба на БТА в Плевен, кандидатът за кмет на
Коментари Харесай

Левицата! представи детайли от програмата си за Плевен

В пресклуба на Българска телеграфна агенция в Плевен, претендентът за кмет на Плевен на Коалиция ЛЕВИЦАТА! Бойко Тодоров показа акценти от програмата на обединението.

Сред тях, той открои построяването на директна връзка сред ж. к. " Сторгозия " и индустриалната зона за превъзмогване на тапите на Колелото, посредством надлез над жп линията, свързващ ул. " Кара Колю " с бул. " Сторгозия “.

Сред целите си, той уточни основаването на директна автомобилна връзка сред бул. " Данаил Попов " при „ Дом на книгата “ и ул. " Дойран ", посредством създаване на авто тунел или пешеходен надлез.

Бойко Тодоров изрече благодарностза гласуваното доверие, като наречесебе си " прагматик, подготвен да работи за град Плевен и общината ". Той съобщи, чещебъде ежедневно на „ горещите “ точки в града.



В срещата участваха водачите на Политическа коалиция „ Левицата! “ - Румен Петков, Костадин Паскалев, Дарина Христова и Валери Жаблянов, които обявиха поддръжката сикандидата за кмет на Община Плевен Бойко Тодоров и листата с претенденти за общински съветници от обединението.

Костадин Паскалев беше безапелационен: „ Вървим към транжиране на личната си страна и премахването на всички благоприятни условия за развиването на личната си стопанска система. Отделно от това ни готвят за интензивно присъединяване във военни дейности.

Сега, ние от Коалиция „ Левицата! “ се опитваме да обединим всички леви политически субекти с единна позиция и ще се опитаме да потвърдим това и на локалните избори “.

Паскалев уточни нуждата от финансова децентрализация на българските общини, с цел да не бъдат те подвластни от политическото управление на страната.



„ Програмата на „ Левицата! “ е стратегия за създаване на солидарна българска община “, уточни по времена конференцията Валери Жаблянов.

„ Престъпно е решението на Народното събрание за отвод от построяването на втора атомна централа в Белене, и то е подбудено само от политически и геополитически претекстове “, сподели той.

В срещата в пресклуба на Българска телеграфна агенция в Плевен взеха присъединяване още, регионалният координатор за Плевен на Коалиция ЛЕВИЦАТА!Иван Мандински и участници в листата с претенденти заобщински съветници на обединението.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР