В препълнена закусвалня в Корнинг, Айова, гласоподавател провъзгласи: Аз съм

...
В препълнена закусвалня в Корнинг, Айова, гласоподавател провъзгласи: Аз съм
Коментари Харесай

Вивек Рамасвами казва, че провежда кампания „Америка на първо място“, призовава жителите на Айова да се събрат за него, за да „спаси Тръмп“

В претъпкана сладкарница в Корнинг, Айова, гласоподавател прогласи: „ Аз съм Тръмп момиче, само че ти си на радара ми “ към републиканската вяра Вивек Рамасвами по време на акцията през декември.

Нейното мнение повтори това на доста участници в фракцията - тя харесва Рамасвами, само че не задоволително, с цел да бъде повлияна от някогашния президент Доналд Тръмп.

Рамасвами пое по неповторим и ненапълно загадъчен път в Републикански първоначални президентски избори. Той се показва като най-големият покровител на Тръмп и естественият правоприемник на Тръмп – макар че самият Тръмп е претендент за 2024 година, а социологическите изследвания непрекъснато демонстрират, че някогашният президент води полето. Но до неотдавна Тръмп прекарваше малко време в Айова, до момента в който Рамасвами всъщност се реалокира в Айова и непрестанно води акции, явно пробвайки се да изпревари Тръмп.

Атлантика, което допуска, че федерални сътрудници може да са били в самолета по време на 11 септември офанзиви.

Той изрази подозрения отно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР