В предстоящите си мемоари Памела Андерсън описва любопитен инцидент. Той се

...
В предстоящите си мемоари Памела Андерсън описва любопитен инцидент.
Той се
Коментари Харесай

Актьор размахал достойнството си пред Памела Андерсън!


В идните си записки Памела Андерсън разказва любопитен случай.

Той се случил на снимачната площадка на „ Home Improvement ” през 1991 година, когато била единствено на 23 години. В него бил заплетен артистът Тим Алън.

„ В първия ден на фотосите излязох от гримьорната си и Тим беше в коридора единствено по халат. Той го разтвори, а изпод беше изцяло гол. Каза, че е заслужено, тъй като ме бил видял гола. " Сега сме квит ". Засмях се неловко “, написа в фрагмент от „ С обич, Памела “, който Variety получи преди излизането на книгата на 31 януари.

Алън, който по това време бил на 37 години, евентуално е имал поради, че е видял гола Андерсън, когато се е снимала за Playboy, което й оказа помощ доста на кариерата и я превърна в секс знак.

„ Не, в никакъв случай не се е случвало. Никога не бих направил сходно нещо “, сподели категорично  Алън в изказване пред Variety.

Твърдението е едно от многото в книгата, която наблюдава възхода на Андерсън от момиче от дребен град от Ванкувър до една от най-разпознаваемите дами в света.

„ Home Improvement “ бележи една от най-ранните планове на Андерсън, а сериала бързо се трансформира в №1 в Съединените щати.



" С обич, Памела “ е едно от най-очакваните заглавия на годината. В него Андерсън написа и за миналогодишния хитов сериал на Hulu " Пам и Томи ".

Сериалът се задълбочава в скандалната секс лента, която беше открадната от вкъщи й с тогавашния й брачен партньор Томи Лий.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР