В представите на Корнелия Нинова вътрешната опозиция вече преминава извън

...
В представите на Корнелия Нинова вътрешната опозиция вече преминава извън
Коментари Харесай

Бивш пиар на БСП: Поведението на Нинова граничи с шизофрения. Вътрешната опозиция преминава извън границите на левицата

В визиите на Корнелия Нинова вътрешната съпротива към този момент минава отвън границите на Българска социалистическа партия. Всеки, който задава въпрос на Нинова, всеки, който я пита за дейности или бездействия в качеството й на ръководител на Българска социалистическа партия, бива изпъден, изхвърлен, премазан, демонизиран.
Това разяснява пред " Евроком " някогашният пиар на партията Валентин Кардамски.

„ Журналистът Калина Андролова просто е изразила позицията си във Фейсбук. Такъв изострен език е имало и към президента Румен Радев, и освен от нея, само че и от доста други. Дела обаче не е имало “, означи той.

„ Гражданката Корнелия Нинова съди политологът Татяна Буруджиева, която е коментирала водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Идентичен е и въпросът с Андролова. Да съдиш от гражданската си позиция хора, които практикуват специалността си и това им е работата – да разясняват политическите водачи – е някаква шизофрения. Това е несериозно. Утре могат да се изправят политическите съперници и да кажат, че й желаят удостоверение за психическа непоклатимост. Тя е политически водач на социалистите и не може да си разрешава сходни неща. По този метод тя лимитира свободата на словото “, уточни той.

Според Кардамски посредством тези случаи водачът на алените отклонява вниманието от въпросите, които би трябвало да й бъдат заложени тъкмо за действието и бездействието.

„ Нинова не попита къде потънаха 5 милиарда лева от бюджета. Не зададе и въпрос за АЕЦ „ Белене “ – все извънредно значими тематики, които касаят нейната позиция. Но тя не пита. Единственото нещо, което се излъчва от Българска социалистическа партия са вътрешните кавги “, добави някогашният пиар на алените.

" Нинова не съумя да сплоти хората и да покаже, че е водач. Опозиция на кого е и опция на какво е тази партия? Къде са политиките, за които приказва Нинова, къде са линиите на тази партия ", попита Валентин Кардамски.

Според него сега водачът на левицата нанася нечовечен пестник върху резултатите от идните избори.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР