В предпоследния епизод на сериала, който се излъчва в неделя,

...
В предпоследния епизод на сериала, който се излъчва в неделя,
Коментари Харесай

Мат Хенкок говори за „несправедливостта“, с която се сблъска по време на пандемията от COVID в Celebrity SAS

В предпоследния епизод на сериала, който се излъчва в неделя, 45-годишният мъж е принуден да се съблече до боксерките си в разпит, който го вижда упрекнат в " отношение ".

В началото на епизода Хенкок е интервюиран от Джейсън Фокс и Крис Оливър за пандемията и е запитан по какъв начин се е справил с това да бъде " порицан ". < /p>

„ Чувствам се за неправда, че бъда принуден да бъда упрекнат всъщност в корупция “, сподели той.

„ Защото това е, което, в случай че го сведете, обвиняването е, когато всъщност отдадох професионалния си живот до момента в социална работа и знам сигурно, че сме постъпили вярно.

„ И нямах никаква изгода от това и това е просто този смисъл на несправедливостта, че, чакай, правех най-хубавото, на което бях кадърен при сложни условия и в този момент получавам доста гадняра за това.

Мат Хенкок споделя, че последният ефирен престой – като му е дал 45 000 английски лири – го вижда „ натискане на границите “

„ [Разбира се] има въздействие върху мен професионално, с което би трябвало да се оправям, само че не има значение тук [посочвайки гърдите].

„ Тук има значение какво мисля за себе си, а също и какво мислят за мен хората, които обичам и на които държа, и какво мислят за мен хората, които почитам. “

Запитан дали вижда курса като късмет за възмездие, той прибавя: „ Ами, не знам за изкуплението… нещото в този курс е, както казвате, че ви съблича и вие би трябвало да оставя всичко на линия. "

Прочетете повече:
Ханкок споделя, че престоят в малкия екран - като му е дал £45 000 - го вижда " натискане на лимитите "
Ханкок споделя, че методът на Обединеното кралство към пандемията планирането беше „ изцяло неправилно “

Миналата година депутатът се появи в I'm A Celebrity… Get Me Out of Here! - прибирайки £320 000 в процеса.

Той сподели, че £10 000 от тази сума са дарени за щедрост, цифра, която съгласно него е повече от депутатската заплата, която към момента е получавал, до момента в който се е появявал в телевизионното риалити шоу. < /p>

„ Не го направих главно [влязох в риалити шоуто] поради парите, направих го главно, с цел да се опитам да покажа кой съм “, сподели Хенкок в предаването Good Morning Britain на ITV през януари тази година.

„ Мисля, че £10 000 в действителност е прилична сума. “

Celebrity SAS: Who Dares Wins продължава по Channel 4.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР