В Преди обед сподели, че би се извинила на Александра

...
В Преди обед сподели, че би се извинила на Александра
Коментари Харесай

Виктория Капитонова: Бих се извинила лично на Александра

В " Преди обед " показа, че би се извинила на Александра персонално за случката с чашата. Тя показа пред Кадиев, че в действителния живот надали би показала пдобна експанзия, само че в тази изолорана среда това е бил методът да се оправи със обстановката.

Вики издаде още, че първоначално най-вече е ревнувала от Блага, защото точно тя е получила най-интересната и вълнуваща среща. Но в последна сметка Капитнова възприемала Алксандра за най-голямата си конкуренция и счита, че в случай че не тя беше върнала розата на Виктор е щеше да завоюва.

Защо с Виктор не не престават връзките си?

Вики показа, че въпросът за насърчаване на връзката им въобще не се и повдигнал след края на фотосите. Според нея той е красиво момче, само че не се вижда с него в действителния живот, тъй като са доста разнообразни. Въпреки, че е желала да види реакциите му в действителността, още в предаването е станала очевидец на някои случки и е построила финалното си мнение за него. Точно такава обстановка е и тази с Александра.

Вики сгодели още, че не е знаела, че Виктор се е целувал с толкоз доста девойки по време на формата. В действителния живот тя не би позволила сходно нещо.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР