В предаването „Още от деня“ по БНТ проф. Пламен Моллов,

...
В предаването „Още от деня“ по БНТ проф. Пламен Моллов,
Коментари Харесай

Проф. Пламен Моллов: Не съм се крил от антикорупционната комисия

В предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия проф. Пламен Моллов, сподели че търпеливо е изчакал няколко дни, с цел да откри до каква степен ще стигне тази акция. „ Мисля, че са минали всевъзможни граници. Цялата държавна машина е впрегната против един човек. Сутринта приказвах с ръководителя на антикорупционната комисия, изясних персоналните аргументи, заради които през вчерашния ден не съм участвал на съвещанието. И показах моята подготвеност идната седмица да се явя пред комисията и да кажа всичко, което мога да кажа “.

Много внушения и квалификации се направиха в последните дни по отношение на мен и това е един опит за политическа и обществена дискредитация, който има за цел да отклони вниманието от това, че ръководещите влизат от рецесия в рецесия, изясни Моллов. „ Моето присъединяване в партията на Янев не е толкоз значима, значимо е партията да бъде сполучлива на идващите избори “.

Вече има досъдебно произвеждане и профилираните органи ще открият истината дали съм давал рушвет, а мотивът да се срещна с проф. Даскалов беше концепцията ми да организираме образование на чиновниците в Агенцията по храните, добави Моллов.

Всички обстоятелства, които се споделят, които са в страни от това, което споделих, са обект на тази загадка, която е належащо да се съблюдава по време на следствието, само че мога да ви кажа, че пари не съм носил, в случай че някой нещо твърди, това не значи, че това е истина, че той може да го удостовери, безапелационен е Моллов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР