В предаването „Още от деня“ по БНТ Андрей Михайлов, каза

...
В предаването „Още от деня“ по БНТ Андрей Михайлов, каза
Коментари Харесай

Андрей Михайлов, ИТН: Диалогичността от наша страна е гарантирана

В предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Андрей Михайлов, сподели че с краткотрайната комисия желаят да се види какви са доставките на недопечен нефт в рафинерията в Бургас, да схванат какви количества са дистрибутирани отвън България. „ По този метод ще имаме изясненост на целия пазар на преправка, за сегмента на едро и на дребно какво е неговото положение. Това има значение за всички жители, тъй като това е горивото, които всеки един човек употребява “.

Утре ще се разбере от позициите на всички партии дали ще продължи работа Народното събрание или отиваме на избори, счита Михайлов. „ Кой ще получи третия мандат зависи единствено и само от президента. Той откакто чуе всички партии, ще го вземе, допускам “.

Нашите настройки са диалогични, съобщи Михайлов. „ Не се фокусираме върху, това което се е случило, а се фокусираме върху идната стъпка, а тя е разговорът. Едно по-прагматично и професионално отношение ще помогне “.

Полагането на червени линии е едно от нещата, които не трябва да се прави при съдружна политика, счита Михайлов. „ Най-трудното е съдружната дипломация “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР