В предаването Лице в лице вчера по бТВ Никола Вапцаров,

...
В предаването Лице в лице вчера по бТВ Никола Вапцаров,
Коментари Харесай

Адв. Никола Вапцаров: Столична община е управлявана по безобразен начин

В предаването „ Лице в лице " през вчерашния ден по бТВ Никола Вапцаров, сподели че София има потребност от ляв претендент, има потребност от същинска лява политика.

Приех номинацията, тъй като съм извънредно отчаян от досегашните издигнати претенденти, както и поради желанието на " Изправи се, България " да предизвика разговор с другите леви политически сили, съобщи Вапцаров.

В отговор на въпрос той посочи, че от " Изправи се, България " ще създадат всичко допустимо левицата да отиде на изборите с обединен претендент. Това би трябвало да е най-достойният претендент, човек, който се е потвърдил в борби и дела, означи претендентът за кмет на София.

През 2016 година аз и една група към Георги Кадиев направихме първия пробив против ГЕРБ в столичния регион " Младост ". После участвах в " Спаси Пирин ". Това беше една идея, която заедно спечелихме, уточни Никола Вапцаров.

Столична община е ръководена по възмутителен метод. Най-главният проблем на София е повсеместната и задушаваща всичко корупция, добави той.

„ Изправи се, България " предлага Никола Вапцаров за кмет на София

По думите му би трябвало да се направи проверка на всички покупко-продажби, подписани по време на ръководството на ГЕРБ.

Вапцаров сподели още, че нито един от издигнатите преди него претенденти за кмет на София няма силата и волята да застанат против досегашния модел на ръководство на столицата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР