В предаването Лице в лице по бТВ Стефан Янев, каза

...
В предаването Лице в лице по бТВ Стефан Янев, каза
Коментари Харесай

Стефан Янев: Случващото се е един логичен резултат на т.нар. сглобка или некоалиция

В предаването „ Лице в лице " по бТВ Стефан Янев, сподели че се запитал до каква степен политическо е протичащото се. „ Без прилагателни, тъй като такива чухме доста. Случващото се е един логически резултат на така наречен сглобка или некоалиция - дума, която самите участващи в нея не разрешиха. На процедура няма нищо плашещо в съдружното съглашение, в противен случай.

Той счита, че решението на политическата обстановка е избори. „ Няма морално или друго съображение да се търсят други решения. "

„ При служебните държавни управления президентът избира сред 4-5 претенденти, той носи отговорност. Тоест това, което сме следили в предишното - скупчването на всички вини върху служебното държавно управление, сега е малко неловко. Важно е по какъв начин ще работи Народното събрание редом със служебното държавно управление и по какъв начин депутатите ще излязат в отпуска, с цел да вършат предизборна акция. Отделно, дали ще вършат равнопоставено акция с другите партии, които не са в Народно събрание, и дали ще употребяват пари от бюджета ", добави той.

Според него предварителни избори дружно с европейските значи, че единият дневен ред няма да може да се развие. „ Тоест ние по европейските избори няма да можем да кажем нищо. "

„ Какво направиха в името на страната досега? Как жителите са се почувствали по-сигурни за себе си, за фамилиите си, за приходите си? Еврозоната и Шенген - явно нямаме кой знае какъв прогрес. Къде бързаме сега и към коя еврозона бързаме? Това не е онази просперираща Европа, която помним от 2018 година Европа или има към този момент обособени стопански системи в криза, или най-малкото рецесията наднича зад вратата. Този стопански декаданс ще се отрази върху желанията ни за еврозоната ", безапелационен е Янев.

„ Имената на военния министър и на вътрешния министър са значими, тъй като работят в областта на сигурността. Една от главните цели на страната е да обезпечава сигурността на своите жители. Името на военния министър в този смисъл е значимо, тъй като от неговите дейности зависят въпроси, свързани с неутралитета, с мирното битие и развиване на България. Неговите дейности не толкоз по повод помощта за Украйна, а във връзка с поети вероятни задължения на срещите, на които е участвал и в Украйна, и в Париж. Българските политици са длъжници на българската войска, това към този момент е 20 година Те одобриха, че ние сме в НАТО - организация, която ще ни брани, и няма потребност да влагаме в защитата ", акцентира още Янев.

Той разгласи, че партията му следва да направи европейска акция: „ Български напредък " постоянно е търсила работещи решения за България. В тази връзка предвиждаме провеждането на партиен конгрес, на който ще кажем главните ни цели, визията ни за развиване на страната. В тази връзка, на този конгрес ще поканим всички партии, лица, персони, които желаят да вземат участие дружно. Всеки ще приемем, в случай че има качества и има гръбнак да извършва решенията. "

бТВ, „ Лице в лице "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР