В предаването Лице в лице по БТВ Костадин Костадинов каза,

...
В предаването Лице в лице по БТВ Костадин Костадинов каза,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Всеки един ден управление на този кабинет е национална трагедия

В предаването „ Лице в лице " по БТВ Костадин Костадинов сподели, че работата на Народното събрание е неприятна, тъй като това Народно събрание излъчи този кабинет, който носи единствено нещастия на страната. Всеки един ден ръководство на този кабинет е национална покруса.

" Този кабинет има косвена виновност за нещастието по морето. Те не вземат ограничения, с цел да се спре противозаконната сеч и противозаконното строителство. Политиката на това държавно управление повтаря политиката на всички държавни управления от последните 30 години. Тази политика включва унищожаването на естествените запаси на България. В последните 34 години имаме спад на популацията с една трета. В България е основана политическа преграда и единствено ние успяхме да я пробием. В България не се основават партии, а политически планове. Тези хора сполучливо ограбваха страната в последните 34 години, значи не са глупави. Тогава остава те да работят целеустремено и с ясни цели. В България няма държавност. България е квази-държава, територия ", разгласи още той.

" Утре отново ще желаяме оставката на това държавно управление. Сигурен съм, че ще станем първа политическа мощ. Това няма да стане за ден, само че ще се случи. Ние постоянно сме подкрепяли положителните законопроекти. Така сме правили постоянно. Ние сме извънредно градивни. Със сигурност няма да гласуваме измененията в Конституцията. Хората, които сътвориха чувството за корупция и безотговорност, в този момент желаят да вършат правосъдна промяна ", сподели още Костадинов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР