В повечето класации за надеждност, германските автомобили, наред с японските,

...
В повечето класации за надеждност, германските автомобили, наред с японските,
Коментари Харесай

Тези германски коли се развалят често и изискват много скъпи ремонти

В множеството ранглисти за надеждност, немските коли, наред с японските, постоянно са в челото. Сега обаче ще ви покажем едно друго изследване, което демонстрира няколко немски коли, които с изключение на, че не са от най-надеждните, се славят и с това, че ремонтните действия по тях излизат прекомерно скъпо. Колкото и необичайно да звучи за някой даже и в немската автомобилна промишленост има модели, които постоянно се скапват и ремонтът им не е на ниска цена. Ето кои са те:
BMW M5 (E60)  Тези немски коли се скапват постоянно и изискват доста скъпи поправки

Версията на " петицата ", обозначена като E60 се прави през интервала 2003 - 2009 година и макар в началото недолюбвания от почитателите дизайн се наложи бързо на пазара. Не по този начин обаче стоят нещата с М-модификацията. Не са по никакъв начин малко притежателите, които се оплакват от капризния мотор и скоростната кутия SMG, чийто ремонт коства в действителност доста.

Porsche 996 Carrera  Тези немски коли се скапват постоянно и изискват доста скъпи поправки

Спортният автомобил на Porsche се създава от 1998 до 2005 година. И за разлика от прословутата надеждност на марката, този модел основава проблеми на притежателите си. Най-често проблемите са свързани с лагера на междинния вал, който не е в положение да издържи натоварването. А единствено неговата замяна коства към 500 евро. Но това не е единственият проблем: охлаждането на мотора също дефектира постоянно, което води до надалеч по-сериозни повреди.
Mercedes-Benz ML (второ поколение)  Тези немски коли се скапват постоянно и изискват доста скъпи поправки

Автомобилът с нараснала проходимост е много известен у нас, като въпросната втора генерация се прави от 2005 до 2011 година. Но точно тя има редица проблеми. А те са свързани с капризни мотори, чести неизправности по електрониката, повреди в регулирането и затоплянето на седалките, слаба отбрана от разяждане и още куп други, ремонтните действия по които излизат " солено ".
BMW 335i (E90)  Тези немски коли се скапват постоянно и изискват доста скъпи поправки

Седанът се прави през интервала 2005 - 2013 година, а гамата от мотори се състои от разнообразни елементи, само че един от най-нехаресваните от почитателите на модела е бензиновият турбо мотор N54 с 306/340 к.с. Той обаче основава значително проблеми, само че по-основното е, че е доста безценен за поддръжка.
Volkswagen Phaeton  Тези немски коли се скапват постоянно и изискват доста скъпи поправки

Моделът се създава от 2002 до 2016 година и по това време се смята за флагман на марката. В момента този модел не се създава, като повода е едва търсене, подбудено от доста скъпа поддръжка и капризни мотори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР