В постоянно развиващия се свят на криптовалутите по-малко известни дигитални

...
В постоянно развиващия се свят на криптовалутите по-малко известни дигитални
Коментари Харесай

2 криптовалути, които могат да достигнат $1 милиард още тази година

В непрекъснато развиващия се свят на криптовалутите по-малко известни цифрови активи стартират да притеглят вниманието на вложителите със своя капацитет за развиване.

Нека обърнем внимание на две такива криптовалути, които са подготвени да доближат границата от $1 милиард до 2024 година

Тези нововъзникващи кандидати постоянно се сблъскват с спънки, присъщи за по-малкия им пазарен размер, като лимитирана ликвидност и екосистеми, които към момента са в начален етап на развиване. Въпреки тези провокации те оферират свежи вероятности и неповторими оферти за стойност, които биха могли да трансформират пазара по неочакван метод.

Задълбочавайки се в качествата, които ги отличават, дано разгледаме Radix (XRD) и Nano (XNO) като ярки образци за този капацитет.

Radix (XRD)

Radix, не толкоз прочут блокчейн от първи пласт, отдаден на децентрализираното финансиране (DeFi), може да се похвали със постоянна инфраструктура, предопределена да поддържа възходящите условия на този бранш.

С емфатичен фокус върху децентрализацията и сигурността, Radix се нарежда като мощен съперник, подготвен за експоненциален напредък.

Към момента на писане на публикацията пазарната капитализация на XRD е към $401 милиона, а актива се търгува на цена от $0.03867. Ако през 2024 година пазарната капитализация на Radix доближи $1 милиард, оценката на плана ѝ ще се усили със 145%, което ще има сходен резултат върху цената на актива. При XRD обаче годишната инфлация на предлагането е почти 2.5%, което оказва леко въздействие върху скока на цената.

Проектът употребява модел за основаване на токени, който предлага на потребителите по-голяма сигурност против източване на крипто портфейли. Тези източвания са известни с това, че засягат платформите за смарт контракти, основани на EVM, като Етериум ( ETH ), Avalanche ( AVAX ) и BNB Chain ( BNB ).

Nano (XNO)

По сходен метод Nano, работеща като мрежа за peer-to-peer продан на пари, предлага бързи преводи без такси, което я отличава от останалите в една промишленост, постоянно страдаща от високи такси и постепенно култивиране на данни.

Нейният насочен към потребителя метод слага преди всичко простотата и успеваемостта, което притегля вниманието на вложителите, търсещи други възможности на обичайните финансови системи.

Към момента на писане на публикацията XNO се търгува на цена от $1.11 с капитализация от $148.43 милиона.

Ако Nano евентуално доближи пазарна капитализация от $1 милиарда през 2024 година, цената му ще се усили с 574%. По създание всички дялове на XNO са били изцяло разпределени до 2017 година и от този момент са в обращение. Ако Nano успее да достине тази пазарна капитализация, XNO ще се търгува на цена от $7.50 за единица.

Освен че няма инфлация, протоколът на Nano се концентрира върху простотата, успеваемостта и положителното потребителско преживяване. В тази връзка мрежата му има нулеви такси за преводи, което оказва позитивно влияние върху разноските на потребителите и внедряването на разработки.

Заключение

Въпреки това, на фона на вълнението към тези процъфтяващи планове, е извънредно значимо да се признае присъщата на пазара на криптовалути неустойчивост. Успехът на Radix, Nano и други сходни инициативи зависи освен от софтуерните нововъведения, само че и от необятното им приемане и одобряване.

Поради това на вложителите се предлага да демонстрират нерешителност и да правят задълбочена надлежна инспекция, преди да се ангажират с вложения в тези зараждащи се, само че обещаващи активи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР