В постоянна комуникация съм с колеги, които имаха групи на

...
В постоянна комуникация съм с колеги, които имаха групи на
Коментари Харесай

Туроператор за екскурзиите до Израел: Приканваме клиентите за търпение

В непрекъсната връзка съм с сътрудници, които имаха групи на място. По моя информация всички туристи са били извозени след началото на събитията в Израел. Правителственият аероплан прибра наши съграждани, които са били на екскурзия там. Това сподели за " Фокус "  зам.-председателят на Управителния съвет на " Обединение бъдеще за туризма " и шеф на туристическа агенция Димитър Балтов по отношение на усложнената обстановка в Израел.

По думите му организацията, която съставлява, е нямала туристи в страната към началото на събитията.

" Относно бъдещите отпътувания сега най-много казусът е с нискотарифните самолетни компании, защото в такива обстановки чакат последния миг, с цел да анулират полетите си. Това се прави главно по юридически причини. Те се надяват туроператорите първи да анулираме полетите, с цел да могат да си удържат всички депозити, които сме платили ", разясни Балтов и добави, че все още анулирани са полети за следващите няколко дни.

Според него до края на месеца, а и до края на годината най-вероятно няма да се извършват екскурзии до Израел. " В момента изчакваме и приканваме клиентите за малко самообладание ", уточни той и подсети, че при отменяне от страна на туроператора се възвръща цялата сума на пакета.

" В Йордания все още всичко е умерено и туристически услуги се реализират обикновено ", означи Балтов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР