В постоянен кошмар и стрес живее от близо две години

...
В постоянен кошмар и стрес живее от близо две години
Коментари Харесай

Легендарен щангист живее в ужас! Коя е причината

В непрекъснат призрачен сън и стрес живее от близо две години насам трикратният международен първенец във повдигането на тежести Нено Терзийски. 

Причина за това са закани и прояви на хулиганщини и експанзия от страна на някогашния другар на брачната половинка на първенеца от Москва 1983, Сьодертале 1985 и Острава 1987. 

„ Преди две години се разделихме с жена ми Петя и тя отиде да живее с различен мъж. Казва се Ангел Сотиров, на 39 години. Много бързо обаче Петя осъзна грешката си и реши да го напусне, тъй като беше измъчвана. Първо отиде да живее при огромната ни щерка Алиса, след това на квартира, а най-после взехме решение да се съберем и отново да заживеем дружно, споделя Нено пред „ Мач Телеграф “. 

„ Мъжът, с който се раздели обаче трансформира живота ни в пъкъл – непрекъснато гонене, закани и обиди към жена ми, обиди към децата ни. Много пъти сме намирали гумите на колите ни срязани... Последното, на което беше посегнато беше магазинът ни, който беше строшен. Пускали сме десетки тъжби до полицията, арестували са го, само че след това бързо го пускат.

„ Има записи от камери, има издадена ограничаваща заповед да не приближава жена ми, само че той не я съблюдава. И очевидно колкото по-безнаказан се усеща, толкоз по-смел става. Един от най-фрапантните случаи бе този пред зала „ Универсиада “ когато засича колата на жена ми и стартира да я души. Тя потегля и го влачи, а най-после се обажда на приятеля на Алиса да пристигна да ѝ помогне.

„ Заплашва жена ми и децата, че ще ги убие, ще ги залее с киселина. Иска пари от жена ми, твърди, че тя му ги дължала. Има и дни, в които звъни по 200 пъти по телефона. Тормозът е огромен! Казва: Това ще завърши, когато и където аз реша!

„ Мен ме е боязън по какъв начин дъщерите ми Алиса и Мелинда, и жена ми ще се прибера вечер и по какъв начин заран ще излязат от домовете си. Гледам непрекъснато да са с компаньон на открито, с цел да има някой да ги пази “, показа Терзийски пред сътрудниците от „ Мач Телеграф “.

„ Всяко търпени си има граници, само че не може някакъв си нехранимайко да дефинира метода на живот на цялото ми семейство. Ако би трябвало ще стигна до националните малките екрани и ще дам публичност на този случай, тъй като повече по този начин не може да се живее.

Водим каузи, ето неотдавна жена ми и нейни приятелки свидетелстваха, само че цялата правосъдна система е толкоз бавна. Другото дело е чак на 14 ноември, когато ще бъдат изслушани той и неговите очевидци. До тогава обаче могат да се случат доста неща, не дай си Боже! “, добави първенецът.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР