В последното си интервю Валентин Кулагин описва какви нови факти

...
В последното си интервю Валентин Кулагин описва какви нови факти
Коментари Харесай

Кулагин разсипа ВИП-овете и разкри пикантни им тайни

В последното си изявление Валентин Кулагин разказва какви нови обстоятелства е разкрил за досегашните му съквартиранти в къщата на „ ВИП Брадър “, откакто постави толкоз доста труд да им смъкна маските.

Най-напред той започва с детайлности за Ваня Костова. Според Вальо всеки влиза във формата със своя си професионален престиж и избрани пълномощия и гений, само че по-важното е като самостоятелни персони кой какво ще покаже. „ Ваня се разкри като извънредно неуравновесена, злобна и нападателна. И макар че от дете съм възпитаван в духа на почитание към по-възрастните хора, когато разбрах какво съставлява тя в реалност, взех решение да подцени това неписано предписание. Ако един младеж може да бърка, тъй като няма опит и животът е пред него, то една жена на 60 години няма опрощение за грешките си и неприятното си държание, липса на образование и хигиенични привички. Тя е имала задоволително доста време да оформи характери си и да открие полезностите в живота си, само че не го е направила. Поведение като на Ваня, никога не трябва да бъде толерирано! “, отсича гримьорът пред „ Шоу “.

И прибавя, че с помощта на него, същинската й същина, скрита зад престорената й доброжелателност, е била показана. „ За мен тя е една вманиачена фанатичка, която пояснява религията по неправилен метод и употребява цитати от Библията, с цел да наскърбява наранява хората, както и средство да прикрие своята гняв и завист. Най-големите терористични офанзиви са дело навръх такива фанатични камикадзета, с неправилна религиозна идеология “, отсича Кулагин.

На въпроса за какво е наричал Папи Ханс с женски имена, Валентин още веднъж е праволинеен: „ А по какъв начин да назовавам мъж с ролки на главата, който се клизмира по 2 часа в банята? “.

Колкото до Наско Колев, Кулагин съобщи, че момчето е травмирано от това, че няма кариера, а преди е имал такава, само че е завършила поради връзката му с Мария Илиева.

И продължава към Божана: „ За мен тази жена сподели едно деградиращо, упадъчно държание, неприсъщо за жена. Да не приказваме за дама. Показваше си гърдите, интимните части… Напиваше се до пристъп и постоянно до черпака, държеше и бутилка алкохол. Говори нонстоп с цялостна уста, яде с ръце, никаква просвета на хранене, а сякаш е готвачка. Няма никакъв фасон, никаква нравственос на другарство, а другояче твърди, че в обкръжението й са единствено хай клас милиардери с 30-метрови яхти. Жалко, че в това висше общество не се е научила на обикновени маниери – да държи чашата и да се храни със затворена уста “.

Валентин опроверга клюката, че е бил бодибилдър, както и че майка му била продавачка на козметика в американски мол. Отрече и за тиражираната кражба, че е откраднал козметика в магазин.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР