В последно време правителството, неспособно да осигури хляб на хората,

...
В последно време правителството, неспособно да осигури хляб на хората,
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов за счупените ракети, поповете-шпиони и нашенските лакеи

" В последно време държавното управление, некомпетентно да обезпечи самун на хората, се постара да обезпечи задоволително зрелища, скачайки босо и импровизирано във врящия публичен котел. Неотдавна бяха изгонени трима съветски свещеници с обвиняване в шпионаж и Руската черква в София бе заключена. Тази чисто пропагандна акция е толкоз неприятно замислена, че вместо да изпише вежди, май ще избоде очи. " Това написа във фейсбук пост Красимир Каракачанов.

" Само бегла детайлност е, че шефът на северномакедонските служби, назначен през 2020 година, още от времето на комунистическа Югославия, е работил единствено и само по българското направление. Та тези „ сътрудници “ ни подават информация и нашите ТОП антишпиони гонят тримата съветски попове. ", написа още в текста.

" За мен няма положителни и неприятни непознати шпиони. Няма значение дали предаваш ползите на България на Москва, Скопие, Вашингтон или Анкара. Предателите са си предатели и би трябвало да бъдат преследвани с идентична суровост на закона. ", безапелационен е Каракачанов.

" Другият сапунен мехур от тази седмица – ракетите C-300, които държавното управление реши да подари на Украйна. Вече пети ден чуваме всевъзможни експерти, че ракетите били „ негодни “, „ счупени, „ развалени “ и нямало да се отрази на националната ни защита, в случай че ги дарим за идеята на международния мир. За жал в този спор се включиха и един-двама настоящи висши офицери от Българската войска. Премиерът-академик пък твърди, че тези ракети били единствено 5-6% от общото количество и нямало проблем.

Лъжат! "



" Жалко е, господа от ръководещата „ сглобка “, не познавате историята и не си вадите поучения от нея. А тя - историята учи, че огромните те почитат единствено тогава, когато имаш достолепие. Скърцат със зъби, само че те почитат. Големите и богатите не почитат лакеите. Лакеите получават единствено нареждания и подправени иронични усмивчици, в случай че прислужват добре. От време на време получават и бакшиш. Но Вие към този момент бакшиша си го получихте, когато Ви направиха „ сглобката “ и Ви тропосаха върху гърба на българския народ. ", приключва постът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР