В последно време отношенията между една от най-популярните двойки в

...
В последно време отношенията между една от най-популярните двойки в
Коментари Харесай

Алекс си изтри фамилията и вече не е Петканова. Окончателна ли е раздялата?

В последно време връзките сред една от най-популярните двойки в медийното и интернет пространство - Александра и Даниел Петканови, не вървят по никакъв начин на добре.

Още преди година Алекс и Дани оповестиха, че се разделят, а повода за решението им е разминаване в желанията на двамата къде да живеят и дали да си купят апартамент.

Малко по-късно пък стана ясно, че двойката въпреки всичко е стигнала до консенсус, като си купят по този начин мечтания от моделката апартамент в столицата, напомнят от Hotnews.bg.

Всичко сред тях изглеждаше да върви без спънки - подредиха и се настаниха във въжделееното жилище, което едвам не ги раздели преди този момент, отидоха на няколко рекламни почивки и даже си оперираха носовете в Турция.

Е, очевидно опитите им да закрепят връзките си, са се оказали безрезултатни, защото по всичко проличава, че този път в действителност връзката им е претърпяла провал. Алекс към този момент е върнала моминската си фамилия и се показва като Богданска, като е изтрила Петканова от профила си във Facebook.



Признаваме, че в Инстаграм тя към момента е Петканова. Докога обаче ще е по този начин, следва да разберем..

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР