В последно време ни прави впечатление, че да напълниш заведение

...
В последно време ни прави впечатление, че да напълниш заведение
Коментари Харесай

И сами, пак са силни! Поп-фолк певиците, които избраха кариера без продуцент

В последно време ни прави усещане, че да напълниш заведение или песента ти да катери музикални ранглисти никога не е задоволително, с цел да назова един реализатор сполучлив. Критериите към този момент са други - би трябвало да имаш издаден(и) албум(и), оркестър (за някои жанрове), да създадат независим концерт в огромна зала у нас и да я изпълнят.

Е, в последните дни се уверихме, че има и още един аршин - да напуснеш продуцента си, с цел да продължиш самичък професионалния си път. А образците в последно време са в действителност доста. Ето ги и тях!

Виж още: " На Кафе " стана " На почивка "! Как и къде прекарват отпуската си обичаните лица от екрана?

Деси Слава

Певицата обяв новината в Instagram, като благодари на продуцентите си за миналите 5 години, в които са работили дружно. " Сега, повече от всеки път, ще нуждая се от вашата поддръжка, която уповавам се ще оправдая с доста нови и хубави планове ", написа певицата, обявявайки недвусмислено, че продължава с пеенето.

Виж още: На война с килограмите: Младата майка Ася Капчикова с ново предизвикателство, ще маха 6 кг.

Малина

Певицата към този момент не попада в листата с реализатори на продуцентите си. Според осведомени Малина е решила да спре да пее и да се занимава с други бизнес инициативи. 

Виж още: Една секси мама на ATV: Яна Димитрова пръска сексапил по залез-слънце на морето

Мария

Тя беше първата от последната " порция " напуснали певици. Само че Мария разгласи, че към този момент няма да пее. Въпреки че неотдавна чества празник на сцената, решението на певицата е дефинитивно и даде обещание, че почитателите ѝ напълно скоро ще я видят в нова светлина и в ново амплоа.

Виж още: Пищно, първокласно, блестящо: Гери-Никол най-сетне сподели фотосите от лудото ЧРД празненство

Есил Дюран

Тя смени и жанра, само че и стартира нови планове след напускането на продуцентската компания. Това се случи предишното лято, а Есил показа, че се разделят в прелестни връзки и им благодари за всичко.

Виж още: Разделя ли се семейство Гущерови? Истината от първо лице: Изповедта на Светлана

Андреа

Това се случи преди цели 5 години, само че неотдавна избухна скандал, който продължи историята оттогава. Андреа упрекна някогашните си продуценти, че поради тяхното въздействие самостоятелните реализатори като нея не биват канени на участия по заведенията. Продуцентът ѝ пък ѝ подсети, че славата има период на валидност. Е, в последна сметка двете страни заровиха томахавките.  

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР