В последно време медиите активно обсъждат брака между Ким Кардашян

...
В последно време медиите активно обсъждат брака между Ким Кардашян
Коментари Харесай

Ким даде последен шанс на Кание - slava.bg

В последно време медиите интензивно разискват брака сред Ким Кардашян и Кание Уест. 39-годишната риалити звезда и 43-годишният рапър не живеят дружно, само че преди седмици на фона на обостреното биполярно разстройство на музиканта публично стана ясно, че връзката им е пред съществено тестване.

Рапърът изиска бракоразвод, след това и амнистия от половинката си. Ким посети брачна половинка си в ранчото в Уайоминг, където той прекара последните няколко седмици и му даде финален късмет да останат семейство.

Според People, Кание даде обещание в Instagram да бъде образцов брачен партньор, тъй че двамата са съумели да се спогодят за запазването на брака. Преди няколко дни Ким, дружно с Уест и четирите им деца, бяха видяни да се качват в частен аероплан. Според източници, те са решили да подхващат фамилна почивка с вярата, че това ще помогне за укрепването на техния съюз.

„ Кание направи всичко, с цел да накара Ким, която беше подготвена да се разведе с него, да промени решението си. Той ѝ даде обещание няколко неща. Честно казано, тя не искаше да се развежда, тъй като имат общи деца “, споделя източникът пред изданието.

Припомняме, че абсурдът в семейство Кардашян-Уест стартира с обществена тирада на Кание на 19 юли като част от предизборната му акция. От сцената рапърът сподели, че Ким желала да направи аборт по време на първата си бременност, само че той съумял да я разубеди.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР