В последно време чуваме и четем все новини за Русата

...
В последно време чуваме и четем все новини за Русата
Коментари Харесай

Какво се случва с Черната Златка? Култовата плеймейтка е отново влюбена и още

В последно време чуваме и четем все вести за Русата Златка. Райкова е на седмото небе от благополучие, прелива от обич, а час по час пътешества по света с годеника си Карен, с който чакат първото си детенце. Докато русата плеймейтка се фука и демонстрира благоприятни условия, Черната го раздава по-скоромно.

Виж още: Равносметка и лекуване: Ели след аборта с значими препоръки и по какъв начин Антоанет Пепе ѝ е помогнала 

Златка Димитрова залага повече на инфлуенсърската си кариера, а не на персоналния си живот, сходно на колежката си. Бюрентака избира да споделя фотоси и сторита, които касаят директно работата ѝ. Личните статуси и фрагменти са много рядко, само че въпреки всичко се срещат. Сега наподобява, че мацката е разкрила същинската обич, в случай че съдим от клипчето тук, от което излиза наяве едно - Златка си има нов мъж.

Виж още: Любовта я промени! Антоанет Пепе готви за Иво Карамански, ето с какво го изненада

Е, Златка не загатва за първи път, че не е сама, само че наподобява, че връзката ѝ е постоянна. Не е ясно с кого живее сега Димитрова, само че това не е от голяма важност. 

Иначе Златка показа в " На кафе ", че се усеща супер щастлива и обичана. " Пожелава си да съм здрава, с цел да мога да работя, да отглеждам детето си. Надявам се да имам триумфи и осъществени планове ", показа плеймейтката.

Виж още: Разкрити! Ето ги новите съблазнителки в " Ергенът ", които ще се борят за сърцето на Евгени Генчев 

Златка споделя, че се стреми към успокоение и пази персоналния си живот. " Спокойствието е разкош за мен и се старая да го имам. Иначе съм доста прочувствена и внезапна, не се трансформирах ", сподели още Димитрова.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР