В последно време често се обсъжда въпросът чии права са

...
В последно време често се обсъжда въпросът чии права са
Коментари Харесай

Дискриминация, а? Само че дискриминиран е мъжът

 жена-държи-мъж-на-конци-като-марионетка

В последно време постоянно се разисква въпросът чии права са нарушени? Жените се борят за своята „ независимост “, вършат манифестации и на всеки ъгъл крещят за феминизъм, а връщайки се вкъщи стартират тиранията си във връзка с мъжа.

Власт на матката

Медицината през 21 век стигна доста напред – учените се научиха да присаждат органи, да лекуват комплицирани заболявания. Защо до момента не е основано противозачатъчно средство за мъже? Макар да споделят: „ Много по-добре е да стреляш с халосни патрони, в сравнение с да слагаш бронежилетка “.

Такова средство е било създавано не един път и дваж, само че всякога феминистки са правели по този начин, че да не стигне до общодостъпно прилагане. Защо? Само какъв брой проблеми щяха да бъдат решени!

Никакви нежелани бременности, никакви аборти. Деца щеше да има единствено в тези фамилии, където ги желаят и двамата родители. Щастие! Но не.

Само си представете какъв брой е неизгодно това за самите дами? На всеки ъгъл дамите крещят за отговорността на мъжете за половия акт.

Ако внезапно (о, смут!) мъжът получи надзор над обстановката, то няма по какъв начин да се получат деца без самият той да го желае. Какво ще вършат тогава дамите? По какъв метод ще въздействат на мъжете?

Никакви операции, никакви бракове по обвързване, никакъв шантаж. Мъжът също ще може да взема решение. Най-страшното е, че с подобен мъж би трябвало да се изградят доверителни връзки, той също ще може да взема решение желае ли деца, или не.

Най-интересното е, че феминистките, които се пробват да забранят противозачатъчното средство за мъже, споделят: „ Жената не може да се довери на мъжа за такова значимо нещо като предпазването “.

Жената-майка

Всяко дете от малко привиква към обич към майката. В детските градини се организира Ден на майката, където децата вършат дарове за нея. Каква роля играе във възпитанието бащата?

Да погледнем едно средностатистическо българско семейство, в което има майка, татко и дете. Майката работи, бащата работи, детето върви на градина. Майката е уверена, че тъкмо тя е основната в фамилията, тъй като тя се грижи за децата. Децата също считат майката за основната.

Бащата по през целия ден е на работа и никой не поддържа престижа му в фамилията. Главните решения в фамилията се взимат от дамата, в случай че бащата се осмели да се обади, му споделят: „ Аз съм майка, имам инстинкт, а ти нищо не разбираш от образование “.

Бащата е последната частица в някои верижни събития, да вземем за пример: „ Не искаш ли да го доядеш? Дай го на тати! “, „ Сине, купих ти пуловер. Не ти става? Е, дай го на татко си, той ще го носи “. В тези случаи бащата влиза в ролята на кошче за боклуци.

В случай на бракоразвод бащата е провинен за всичко протичащо се. Ако дамата е подала молбата за бракоразвод, мъжът е отговорен, в случай че мъжът е подал молбата – е парцал, а не човек, изоставил фамилията си. Ако дамата нпусне фамилията, е решила да избере път на саморазвитие, а в случай че е мъжът, то той е простак.

Та кои права са нарушени?

Работа

Ако мъжът желае да работи в детска градина, той еднопосочно е педофил. А в случай че жена работи като бояджия, е просто страхотна! Ако мъжът желае да е коафьор, значи е гей, а в случай че жена служи в армията – значи е самоуверен боец.

Това се отнася за доста специалности, които обществото счита за женски. Значи има женски специалности, в които не пускат мъже. Ами мъжките специалности? Те са единствено там, където е нужна физическа мощ?

Законодателство

Само мъже могат да бъдат наказани да излежават присъдата си в непоколебим и специфичен режим. Мъжете пандизчии имат повече ограничавания от дамите.

Мъжете нямат право на пролонгация или анулация на избрани углавни санкции при положение на съществуване на малолетни деца или в други случаи, когато сходни изключения се вършат за дамите.

Мъжете нямат право на отвод от бащинство, до момента в който дамата има едноличното право да вземе решение за аборт или да роди без значение мнението на брачна половинка.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР