В последния от поредицата почивни дни за националния празник 3-ти

...
В последния от поредицата почивни дни за националния празник 3-ти
Коментари Харесай

В края на почивните дни: Засилен трафик в цялата страна

В последния от поредицата почивни дни за националния празник 3-ти март, в цялата страна се чака засилен трафик, осведоми Българска национална телевизия. По традиция най-интензивно е придвижването по автомагистралите " Тракия ", " Хемус " и " Струма ", както и по интернационалния път за Гърция Е-79.
Изключително засилен е трафикът на пътен възел Симитли по основен път Е-79, където се събира потока от коли, които се прибират от Гърция и Сандански от една страна, и тези, които пътуват от Банско.
За празничните дни по данни на туроператори хотелите са били цялостни на 100%. Масово почиващите освобождават хотелските стаи към обяд и по тази причина се чака в следобедните часове трафикът да се ускори още.
Засилено е и полицейското наличие по пътищата на страната. Пътните служители на реда не престават да правят инспекции за шофиране след приложимост на алкохол и наркотични субстанции, както и за водачи, които карат без книжки.
По данни на Министерство на вътрешните работи от през вчерашния ден единствено за един ден са открити 29 водачи, седнали зад кормилото пияни, а 17 са дали позитивен тест за опиати.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР