В последния мач от 19-ия кръг на английското първенство по

...
В последния мач от 19-ия кръг на английското първенство по
Коментари Харесай

Зрелищен обрат на Манчестър Юнайтед срещу Астън Вила във Висшата лига

В последния мач от 19-ия кръг на британското състезание по футбол  Манчестър Юнайтед се изправи против Астън Вила и сътвори напрежение и неспокойствие на стадиона със своя впечатляващ поврат за победа с резултат 3:2 . Този мач бе цялостен с конспирация и непредвидени преврати на събитията, като в последна сметка „ алените дяволи “ реализираха успеха .

Астън Вила стартира мача като вкара първите два удара към вратата на Манчестър Юнайтед. В 21-та минута Джон Макгин изпрати прецизен център, само че изненадващо гостите съумяха да заблудят играчите на Юнайтед и вратаря Андре Онана, който позволи извънредно гол. Това беше първият гол на мача и донесе преимущество на Астън Вила.

Само пет минути по-късно Клеман Ленгле употребява центриране от ъглов удар, който стигна далечната греда и смъкна топката пред Леандер Дендокер, който я вкара във вратата на Манчестър Юнайтед . С този гол, Астън Вила към този момент имаше водачество от 2:0, като стана ясно, че Манчестър Юнайтед би трябвало да се бори съществено, в случай че желае да остане в мача.

Обаче „ алените дяволи “ не се предаваха и започнаха своя поврат . Расмус Хьойлунд означи първото си попадение във Висшата лига, намалявайки резултата до 2:1. След този гол Манчестър Юнайтед продължи да настава.

Алехандро Гарначо се трансформира в воин за „ алените дяволи “ , като осъществя два гола и обърна резултата в интерес на Манчестър Юнайтед. С цялостния поврат и резултат 3:2 в интерес на домакините, почитателите на „ алените дяволи “ извършиха стадиона с наслада и адмирация.

С тази победа Манчестър Юнайтед се изкачи на шестата позиция в класирането на Висшата лига с три точки зад градския противник Манчестър Сити, който има 8 пасив от водача и два мача по-малко. Астън Вила, макар загубата, остана на трето място с една точка зад Арсенал и три точки зад Ливърпул.

Този мач бе един от многото вълнуващи моменти в света на футбола и доказателство, че в британската Висша лига постоянно се случват непредвидени и прочувствени събития.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР