В последния епизод на Ергенът бизнесменът Александър Младенов избра да

...
В последния епизод на Ергенът бизнесменът Александър Младенов избра да
Коментари Харесай

Истина е! Две сестри се борят за сърцето на Ергенът

В последния епизод на " Ергенът " предприемачът Александър Младенов избра да даде последното си цвете на стюардесата Йоана и трябваше да се раздели с Ивелина.

" Съжалявам, че нямахме опция да се опознаем. Пожелавам ти шанс! ", сподели Алек на разлъка с психоложката. " Може би има малко горест поради това, че си потеглям. И то само поради неналичието на опция Алек да ме опознае повече. Връщам се при хората, които ме обичат. Надявам се да намеря моя мъж. Той си ме чака някъде. А пък Алек да откри дамата, която желае да бъде до него ", бяха последните думи на Ивелина в сантименталното риалити.

Какво се случи тази седмица в " Ергенът " Тази седмица участничките в сантименталното риалити бяха изправени пред вълнуващи провокации. За да се впуснат в яростна борба за скъпата снежнобяла роза, даваща им право да си " откраднат " сантиментална среща с Алек, когато пожелаят, те бяха разграничени в два тима – " Русалки Юнайтед " и " Родоски Колоси ".

На пръв взор занимателното предизвикателство стана мотив за невиждана до момента " спортна завист " от страна на по-младите претендентки към тези с повече житейски опит, а това несъмнено съумя да нажежи ситуацията в имението до краен лимит. " Русалките " съумяха да извоюват успеха, а трите победоносни рози отидоха в ръцете на " най-вражеските снайперистки " в " лабиринта на любовта " – Барбара, Мартина и Теа.

На идващия ден участничките бяха поканени на първата си групова среща с Алек, който им бе подготвил същинска олимпиада. Триумфалната победа на " Розовите вдъхновения " им обезпечи незабравима празненство вечер с Алек, на която той засвидетелства своя интерес към Габриела със специфична роза.

Зрителите станаха очевидци и на първата самостоятелна среща в третия сезон на " Ергенът ". Алек води избраницата си Екатерина на вълнуваща разходка из най-красивите кътчета на Родос, а усамотението им продължи извънредно дълго – цели 48 часа. " Ергенът " съумя да " съкрати дистанцията " и с още една от претендентките за неговото сърце – Маги, с която споделиха извънредно сетивен миг в градината на имението.

Силно усещане на Алек направи и борбената Милена, която откри сили да му се разкрие душевно и да му показа своята прочувствена история. Зрителите научиха и огромната загадка, която пазят две от участничките – Габриела и Памела, а точно, че са сестри. Те обаче не считат да разкриват истината, най-малко към този момент.

Имението на любовта пък бе разтърсено от величествен скандал, откакто Християна намерено упрекна Силви във " вещерство ". Юристката бе отлъчена от вечерния коктейл, а това стана мотив по време на Церемонията на Розата тя намерено да разкрие на Алек, че съвсем всички в къщата са се настроили против нея, осведоми actualno.com
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР