В последния ден на юни Държавен куклен театър – Русе

...
В последния ден на юни Държавен куклен театър – Русе
Коментари Харесай

Вълшебството на Кукления театър зарадва деца и възрастни – потребители на социалните услуги в Община Русе

В последния ден на юни Държавен куклен спектакъл – Русе гостува в някогашния „ Дом за медико – обществени грижи за деца “, който в този момент дава интегрирани здравно-социални услуги за хора със специфични потребности.

На тържеството участваха и деца от Детска ясла № 6 и Детска градина „ Снежанка “.

С помощта на въодушевените чиновници от центровете за обществени грижи събитието донесе доста въодушевление на всички.
Повод за празник бяха и рождените дни на две дами от личния състав на комплекса. Те бяха особено поздравени от екипа на Кукления спектакъл и с музикални осъществявания на децата от ДГ „ Снежанка ”.
Така с вълнуващи страсти всички споделиха „Здравей, лято!“ и си пожелаха това да е единствено началото на бъдещи взаимни начинания.

Благодарност от Държавен куклен спектакъл – Русе получиха всички работещи в обществената сфера, полагащи съответни грижи за хората със специфични потребности, както и чиновниците на Дирекция „Хуманитарни дейности“ в Община Русе.
В организацията на събитието взеха присъединяване Сдружение с нестопанска цел „Еквилибриум“ с шеф Милена Неделчева, с консуматори от услугите – Звено „Майка и бебе“, Дневен център за деца и младежи с увреждания и Център за настаняване от фамилен вид за деца и младежи с увреждания, Русенска католическа организация „Каритас“ с шеф Петя Стоянова – с деца от „Център за социална подкрепа“, Сдружение „Дете и пространство“с шеф Мария Йорданова – с Центрове за настаняване от фамилен вид за деца и младежи с увреждания, консуматори от Дневен център за пълнолетни лица с тежки увреждания с шеф Ирена Монева и от „ Дом за остарели хора ” с шеф Ани Венкова.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР