В последните седмици Андреа е сменила рязко обкръжението си, а

...
В последните седмици Андреа е сменила рязко обкръжението си, а
Коментари Харесай

Андреа не понася чалгарите? Певицата смени приятелите, ето с кого е първа дружка

В последните седмици Андреа е сменила внезапно обкръжението си, а това се дължи на новите ѝ занимания. Певицата е първа година студентка " Актьорско майсторство " в Нов български университет и наподобява, че има съществени планове да се развива в определената област.

Виж още: Отговорът е безапелационен! Валери сподели има ли интимна връзка с Мирела, ето и реакцията му

Изпълнителката даже сподели в Instagram по какъв начин върви подготовката ѝ да бъде същинска актриса. Андреа качи видео, в което репетира с сътрудника си Венцислав Стоянов пиесата " Лейди и скитника ".

Докато едни поздравиха русокоската, то други се присмяха на " истеричните " ѝ опити да бъде трагична. Ние обаче не се наемаме да оценяваме или подлагаме на критика, тъй като всеки е мощен на думи, само че рядко на дейности. Андреа обаче работи върху себе си и това е повече от похвално.

Виж още: Става рисково: Алекс Богданска трансформира във viral тренд неспазването на разпоредбите по пътищата 

Певицата се е потопила напълно в актьорските си занимания, а неотдавна бе в компанията на едни от най-артистичните и известни хора у нас. Звездата бе на креативна вечеря с Иво Аръков, Мариус Куркински, Виктор Калев, Искрата и други надарени хора. 

На същото събиране Андреа реши да покаже гласовите си данни, пеейки акустична версия на " Осъдени души ", чийто оригинал всички добре познаваме в осъществяване на примата Лили Иванова.

Виж още: Ето и всички спечелили от премиите за черна музика MOBO 

Блондинката неотдавна се обиди на колежката си Галена, която я сложи на трето място в ранглиста за можещи певици. На първо бе Преслава, на второ Алисия, на трето Андреа. " Преслава, Алисия, Андреа ", бе подредена класацията от Цитиридис, който попита Галена по какъв начин би ги подредила тя. Изпълнителката на " Еуфория " обаче сподели, че няма потребност да бъде променяна. 

Това предизвика реакция в Андреа, която очевидно не бе съгласна с третото място. Последваха видеа, в това число това с " Осъдени души ", в които Андреа демонстрира вокалните си умения.

Виж още: Зеленият декември: Еко предизвикването, което има смисъл! 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР