В последните няколко години видяхме няколко заглавия от Холивуд (Ralph

...
В последните няколко години видяхме няколко заглавия от Холивуд (Ralph
Коментари Харесай

Вижте първи трейлър към филма по Super Mario Bros.

В последните няколко години видяхме няколко заглавия от Холивуд (Ralph Breaks the Internet, Free Guy, Ready Player One), които вдъхват вяра, че гейм светът не е нещо изцяло непознато на кинаджиите оттатък океана. И това може да продължи с идния да излезе филм по „ Супер Марио “, който преди дни получи и първия си филмов откъс.

Краткият филмов откъс към The Super Mario Bros. Movie несъмнено буди такива очаквания, като сигурно Illumination („ Аз, проклетникът “, „ Тайният живот на домашните любимци “, „ Ела изпей “) са свършили страхотна работа, тъй като знаем предходните им анимации. Надежда вдъхва също по този начин и това, че всичко е създадено под вещия взор на самия Шигеру Миамото. Актьорският състав, който озвучава главните персонажи тук е звезден (и стискаме палци, че ще е подобен при дублираната му на български версия), като Марио е озвучаван от Крис Прат („ Пазители на галактиката “, „ Юрски свят “, „ Паркове и отдих “), а Баузър е поверен на Джо Блек, Принцеса Прасковка ще е озвучавана от Ана Тейлър-Джой („ Кралски гамбит “, „ Амстердам “), до момента в който ролята на Луиджи е поверена на Чарли Дей, прочут от „ Шефове-гадняри “ и „ Лего: Филмът “. За музиката към кино лентата ще оказва помощ Коджи Кондо, създател на мелодиите в паметните игри.

Трейлърът към The Super Mario Bros. Movie беше показан на последния Nintendo Direct, където стана ясно, че фотосите към този момент са завършили и той е подготвен за премиерата си при започване на април идната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР