В последните няколко години се родиха няколко от най-големите родни

...
В последните няколко години се родиха няколко от най-големите родни
Коментари Харесай

Млади, свежи и любимци на всички тийнейджъри: Родните звезди, за които всички говорят

В последните няколко години се родиха няколко от най-големите родни звезди във фолка, които се трансфораха в тотални любимци на част от тийн поколението. Млади, свежи, щури и супер цветни - това са новите фолк идоли, които несъмнено се разграничават от останалите. Ето и кои са те:

Лидия

Лидия се трансформира в тотална фолк сензация, а Галин значително оказа помощ на младото момиче, с цел да се трансформира в същинска млада звезда. Лидия е не просто красива и млада, само че и много надарена, тъй като умее да пее разнообразни стилове музика напълно онлайн и не се доверява напълно на плейбека, както много други нейни колежки вършат. 

Виж още: Щур, радостен и пъстър: Ицака приказва за гаджета и печелят ли се пари от гейминга в България

Емрах

Малкият брат на Фики върви по личен път и не е в сянката на батко си и татко си. Емрах затвърди усещането, че от семейство Стораро излизат единствено надарени вокалисти, които имат данните да пеят всичко. Около Емрах има всевъзможни вести напоследък, огромна част от тях клюки и откровени неистини, само че той не обръща внимание на тях и рядко дава изявленията. Той залага напълно на музиката, която прави.

Виж още: Във форма и през лятото - Златка Райкова вае тяло във фитнеса, проговори за същинската любов 

Данна

Данна е най-малката от изброените до този миг, само че и тя се трансформира в фаворитка на младите през днешния ден. Крехката певица се радва на огромно внимание в созиалните мрежи, а и освен. Песните ѝ се трансформират в шлагер и несъмнено си проличава, че има самочувствие на потвърдена певица.

Малката

Малката се споделя Ваня Стоянова, само че хората я познават повече с този псевдоним. Тя е горещата и предизвикателна мацка, която пали пристрастености и излъчва доста съблазън във всяко свое парче. Феновете споделят, че нейните участия са по-различни от тези на други фолк звезди, тъй като Малката се раздава на макс и не пести сила.

Виж още: The Weeknd се похвали: Преборил е огромни зависимости... само че почти 

Денис Теофиков

Българският Джъстин Бийбър! Така някои почитатели разказват Денис, който набра огромна известност в последните години. Всяка негова ария се трансформира в цялостен шлагер и не сме сюрпризирани, че много от сътрудниците му желаят да вършат дуети с него. Всяко негово парче се изкачва за часове до челните места в чартовете.

Изображение: https://www.instagram.com/emrastr/

https://www.instagram.com/lidia_alpha/
https://www.instagram.com/dani_sing1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР