В последните няколко години една абревиатура стана много популярна в

...
В последните няколко години една абревиатура стана много популярна в
Коментари Харесай

SEO оптимизация за онлайн бизнеси – голямото пазарно предимство

В последните няколко години една абревиатура стана доста известна в света на електронната търговия и закупи фундаментално значение освен за професионалните маркетолози, само че и за притежателите на разнообразни бизнеси с онлайн магазини.

Да, приказваме тъкмо за “SEO ” или така наречен „ Оптимизация за търсачки “, в случай че би трябвало да създадем старателен български превод. Нека да надникнем зад въпросната абревиатура и да забележим какво в действителност съставлява тя.
SEO оптимизация – същина и логаритъм на деяние
SEO значи Search Engine Optimization или както в България сме привикнали да споделяме SEO оптимизация.

С какво обаче може да е потребна тази оптимизация?

SEO оптимизацията дава опция за повишение видимостта на даден уебсайт в органичните резултати на Гугъл. Ето един образец.

Да предположим, че имате уебсайт, който е онлайн магазин за фитнес уреди. Целта на SEO е да направи по този начин, че когато даден консуматор напише в Гугъл „ фитнес уреди “, вашият уебсайт да излезе в първите 10 резултата (на първа страница). Това е причина повече консуматори да посетят онлайн магазина ви и надлежно да създадат покупка, а статистиките демонстрират, че огромна част от тях даже не стигат до втора страница в резултатите, които им се пресъздават при търсенето. Именно по тази причина е от значително значение да сте колкото се може по-напред в тези резултати по значими за вашия бизнес основни думи.

Трябва да подчертаем още един път - при SEO оптимизацията приказваме за органични резултати и органично класиране. Тоест, тук няма платени Гугъл Ads реклами, които излизат в резултатите от търсенето единствено и само, до момента в който се заплаща за съответните реклами, а по-късно уеб сайтът ви „ изчезва “ за потребителите. Целта на SEO e уеб сайтът ви да е забележим за потребителите по колкото се може повече основни думи за колкото се може по-дълго време.
Как да се справите с пазарната конкуренция? Използвайте SEO непрекъснато!
Ясно е, че конкуренцията на пазара става все по-ожесточена – няма значение дали продавате артикули като дамски обувки или оферирате услуги като поправки на перални, да вземем за пример. С всеки минал ден пораждат от ден на ден онлайн магазини, които се пробват да се преборят за своя пазарен дял. Ако не сте в крайник с нововъведенията и всички евентуални благоприятни условия да изпреварите съперниците си, то няма по какъв начин да съумеете с вашия онлайн бизнес.

Точно това е една от главните аргументи да се употребява SEO оптимизация. Ако тя бъде реализирана от експерти с потвърдени качества и опит, то резултатите сигурно ще бъдат положителни. Да, ще дойдат по-бавно, по-органичен път, само че ще бъдат по-устойчиви във времето. Това ще подсигурява одобряването и развиването на вашия бранд в онлайн пространството!

Важно е да се спомене, че в случай че SEO се прави погрешно, то може да има отрицателен резултат за вашия уебсайт, по тази причина е добре да се доверите на SEO организация с богат опит и висок престиж, като да вземем за пример – елементарно разкриване на вашия уебсайт. Възползвайте се от този извънредно ефикасен рекламен канал и ще имате дълги години положителни резултати!
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР