В последните няколко дни в публичното пространство циркулират редица слухове

...
В последните няколко дни в публичното пространство циркулират редица слухове
Коментари Харесай

Собственикът на ПСЖ за напрежението: Спорят братя и сестри

В последните няколко дни в общественото пространство циркулират редица клюки свързани напрегнато в ПСЖ по време на мача против Монпелие, който парижани завоюваха с 5:2. Тогава Неймар извърши дузпа, откакто по-рано Мбапе пропусна.

Говори се, че след мача е имало сборичкване в съблекалнята, а вследствие на това Серхио Рамос е трябвало да реагира, с цел да успокоява обстановката.

След това Неймар бе видян да харесва туит, в който се твърди, че Мбапе е почнал да се държи като притежател на клуба, откакто подписа нов контракт с ПСЖ.

След жребия в Шампионската лига притежателят на клуба Насер Ал-Хелайфи бе безапелационен, че всяка информация за различия сред звездите на тима е мощно пресилена.

" Не, не. Изобщо няма проблем. Мисля, че е действително... Мисля, че вие, публицистите, създавате най-вече проблеми. Тези полемики са като разногласия сред братя и сестри. Килиан и Неймар са положителни съотборници и положителни другари ", сподели Ал-Хелайфи.

ПСЖ стартира гневно сезона с три победи в Лига 1 и със 17 маркирани гола и единствено три позволени след три кръга.

" Това е положително начало, само че е единствено началото. Всички би трябвало да работят повече и има доста неща, които би трябвало да подобрим, тъй като сезонът е прекомерно дълъг. Доволни сме, само че сме единствено първоначално ", добави той.
















































--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР