В последните месеци принц Хари пътува два пъти до Великобритания

...
В последните месеци принц Хари пътува два пъти до Великобритания
Коментари Харесай

Решението на Хари и Меган, което изненада кралицата

В последните месеци принц Хари пътува два пъти до Англия и се срещна със фамилията си. Меган Маркъл обаче не е стъпвала в кралския двор, откогато двамата със брачна половинка й дефинитивно се реалокираха в Съединени американски щати.
 Принц Хари, Меган Маркъл и непредвидената премия, която получиха
Изненадващо самопризнание за Хари и Меган

Две деца е добре, повече - не

А до момента в който чакаме да разберем дали херцогът и херцогинята на Съсекс ще участват на тържествата по случай платинения празник на Елизабет Втора отпред на трона през есента, научихме за новата концепция, която им е хрумнала.

Въпреки че дъщерята на Хари и Меган се роди без кралска купа, тя се чака да получи такава откакто принц Чарлз стане крал. А родителите й нееднократно са заявявали желанието си децата им да порастват надалеч от кралския протокол - това е и една от аргументите да заминат зад океана.
 Снимка 533952

Изглежда обаче не всички връзки с кралския двор и неговите обичаи са скъсани. Според информация на Daily Mail, принц Хари е декларирал пред кралицата безапелационното предпочитание на него и Меган дребната Лилибет да бъде кръстена в параклиса Сейнт Джордж в замъка Уиндзор .

Това се е случило по време на визитата му на Острова за откриването на статуята на принцеса Даяна при започване на месеца. А желанието му несъмнено е съумяло да изненада баба му.
 Снимка 517193

Хари и Меган желаят щерка им да бъде кръстена там, където и синът им Арчи. И са декларирали готовността си да изчакат, до момента в който е допустимо да пътуват до Острова и обстановката разрешава събирания. Разбира се, церемонията ще премине в стеснен фамилен кръг и без наличие на медии.

Засега няма безапелационна изясненост дали Елизабет Втора е дала разрешението си за осъществяване на кръщенето. Но съдейки по държанието й по отношение на херцога и херцогинята на Съсекс до този миг не считаме, че ще има спънка да не се съгласи.
 Меган Маркъл, Harry and William: What Went Wrong и първите усещания в кралския двор от херцогинята на Съсекс
Когато Меган направи неприятно първо усещане

Още самопризнания против брачната половинка на принц Хари

В този случай ще може и най-накрая да види правнучката си онлайн , а освен по видео връзка. Това ще е и мотивът, който ще срещне Меган с кралското семейство за пръв път след Мегзит. И сигурно ще бъде доста забавно, тъй като напрежението сред двете страни не се е изпарило.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР