В последните месеци критиките към Летисия стават все повече. Докато

...
В последните месеци критиките към Летисия стават все повече. Докато
Коментари Харесай

Дипломатическият гаф на кралица Летисия

В последните месеци рецензиите към Летисия стават от ден на ден. Докато много хора са се вторачили в безупречния й дрешник, с който обаче тя не се тормози да опитва, други разясняват публичните й изяви, скритите и очевидни вражди с други обществени персони.

Испанската кралица за следващ път притегли вниманието към себе си по време на публична вечеря, отдадена на дипломатическия корпус в страната. Заедно с крал Фелипе двамата посрещнаха посланиците на 126 страни в двореца Сарсуела в Мадрид.

За събитието Летисия беше избрала дълга и богато набрана пола в бледорозово в комбиниране с бяла риза с панделка Carolina Herrera, и обувки в еднакъв на полата цвят Lodi. Смятаме, че тоалетът е задоволително грациозен за публична вечеря от този вид, само че съгласно доста мнения типът на кралицата е прекомерно " неглиже ".
          View this post on Instagram                      

Вторият противоречив миг от събитието се дължеше на посланика на Иран в Испания. Както всички останали представители на дипломатически задачи в страната, и Хасан Гашгави мина да поздрави монарсите.

И, както всички останали, се ръкостистка с крал Фелипе. На кралица Летисия обаче единствено се поклони леко отдалеко и я подмина Гашгави беше единственият дипломат, който направи това. От Hola разясняват, че повода е политиката в страната му след революцията от 1979 година, която не разрешава мъже да подават ръка на жена на обществено място.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР